Chýba označenie konca obce

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Roman 11. februára 2018

Dobrý deň prajem,
posunuli ste koniec obce Senec za križovatku na ceste 62, ale zabudli ste osadiť značku koniec obce Senec smerom na Tureň na ceste 1042.
Ďakujem

12. február 2018

vlado

Dtto aj opacnym smerom z Turne do centra Senca a tak ucastnik dopravy po prejdeni mosta nad zeleznicou a konca 70tky nadobudne dojem ze moze ist opat 90 (mimo obce). Toto som dnes odkonzultoval i na "vratnici" PZ Senec kde mi odporucili podat info pisomne
13. február 2018

vlado

Samozrejme treba podakovat kompetentnym ze sa konecne zacala riesit odbocka Gardens aj ked by lepsie vyznel kruhovy objazd, vsetkymi respektovany aj z hladiska fyzikalnych zakonov. Iba dopravne znacenie mnoho vodicov totiz nerespektuje a mnohi tento usek prechadzaju bez predpisaneho znizenia rychlosti cim obmedzuju vyjazd vozidiel na hlavnu cestu alebo sa "lepia" na odbocujuce vozidla
14. február 2018

Odpoveď samosprávy

Správcu štátnej cesty 3. kategórie sme vyzvali na doplnenie zatiaľ neosadenej značky, ktorá bola v rámci posunu označenie konca obce dopravnou políciou určená.

mesto Senec
14. február 2018

Pista

Dobry den, je mozne uviest schvalenu polohu (GPS suradnice) novych znaciek? alebo obrazok so zaznacenim v mapke? vdaka
15. február 2018

Odpoveď samosprávy

Situácia Križ. I/62 s II/1042 smer Tureň od Galanty

mesto Senec
20. február 2018

Monika

v tomto pripade ako je zobrazeny na mapke vznika rovnaka situacia ako predtym, lebo zo senec gardens usti dalsia cesta v smere na turen a tym padom aj tam by mala byt tabula koniec resp. zaciatok senca, nebolo by v tomto pripade menej nakladne dat znacku az za senec gardens?
09. marec 2018

Pista

vdaka za vyriesenie - osadenie znacky zaciatok obce.
co vsak nechapem, je ta 70ka (zvysenie povolenej rychlosti z 50 na 70) - neviem, ci tam bola predtym alebo je nova, no uplne zbytocna - ku najblizsej krizovatke je to tak 80m, je tam aj zastavka a prechod pre chodcov... nechapavo krutim hlavou. (a na tom nakrese vyssie nefiuruje)
https://drive.google.com/open?id=0B1yIRGsdaBxhVHQydDJmOVdPQ0VkZ2dDdDhnUkhqb2dxQ1kw

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania