Aktualizovať podnet
Odpad pri kontajneroch

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Odpad pri kontajneroch

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
Roman 22. februára 2018

Neviem ci smetiari vidia, alebo nevidia ten odpad, ale uz ked vyprazdnia kontanjeri, by bolo vhodne aby odpratali aj ten zbytok. Takto bude na Kratkej ako je parkovisko a kontajneri na odpad za chvilu z toho parkoviska smetisko. Uz sa tam rozna haved pohybuje.

23. február 2018

Peter

Smetiari vysypu smetnu nadobu do vozidla a idu dalej. Bordel okolo kontajnerov je vizitka ludi co tam byvaju. Treba spravit brigadu a upratat to do kontajnera. Ak by mali smetiari upratovat kazde stojisko, nestihali by odvazat smeti. Ak sa vam tam robi bordel treba objednat dalsi kontajner aby lenivi obyvatelia vysypvavali smeti rovno do neho a nie ukladali okolo...
23. február 2018

Karolína

Ja som tiež obyvateľ danej bytovky a neporiadok je tam skoro stále. A dôvod je že tam hádžu smeti aj iný ľudia ako obyvatelia bytovky. My ako obyvatelia sme chceli povolenie od mesta aby sme si tam mohli umiestniť klietku kde by bol kontajner uzavretý. To nám mesto zamietlo. Nieje možné upratovať okolie kontajneru každý deň. Hlavne keď sa tam denne niekto prehrabuje a vyhadzuje veci z kontajnera.. Prečo všade v Senci klietky sú a tu to nieje možné?
26. február 2018

Odpoveď samosprávy

Odpad z daného stojiska bol odstránený. Zvozová spoločnosť nie je povinná dozbierať odpad, ktorý je uložený mimo smetných nádob. Pracovníci zvozovej spoločnosti sú zodpovední za výsyp nádob a ich vrátenie na miesto umiestnenia a za to, že ak im pri výsype vypadne odpad z nádob, prípadne z vozidla, tak to musia dozbierať. Na základe sťažnosti obyvateľov okolitých bytových domov sme sa snažili vyriešiť tento problém, už v roku 2017, vybudovaním nového kontajnerového stojiska v danej lokalite, ktorý sa však na tento účel dodnes nevyužíva.

mesto Senec
26. február 2018

Karolína

Áno miesto tam je ale nieje rovné, čo pri kontajneri ktorý má kolieska je dosť nebezpečné, hlavne ak je tam cesta.
Ako teda navrhujete zabezpečiť aby kontajner neskončil na ceste? Prečo sa tam nemôže dať teda klietka? Bolo by to predsa bezpečnejšie. A mesto by to nestálo nič,lebo majitelia si to zaplatia. Len chýba povolenie od mesta.
28. február 2018

Odpoveď samosprávy

V čase riešenia žiadosti obyvateľov priľahlého bytového domu bola prijatá taká dohoda, že ak mesto vybuduje spevnenú plochu, tak spoločenstvo vlastníkov bytov následne zabezpečí tzv. klietku, na čo má pridelený plný súhlas.

mesto Senec
06. júl 2019

Jano Falťan

Toto je vizitka ľudí a mesta.
07. júl 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania