Parkovanie Slnečne jazerá Juh

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
Vlado 28. mája 2018

Dobrý deň dnes mám opät pekný zážitok s milými ľuďmi a ochotnými mestskými policajtami. 25.6.2018 som volal na mestsku policiu ze zrejme tieto vozidla neparkuju dobre kedze stoja na zelenej trave a este popri nich vedie na asfalte zla ciara. Pan operacny mestskej policie povedal ze dobre posle hliadku a ze nech poviem meno tak som sa ho opytal ci to je nutne a on sa zasmial ze ano. Ja som meno nepovedal viem ako to tu funguje. Dalej ked teda prisli presne po 38 minutach tak som im to miesto ukazal a z auta mi pan mestsky policajt povedal ze tak stat mozu lebo na jazerach je vsade dovolene stat na trave a citujem " kukni si na internete Veesenko". Neviem co to je ale podla vas je normalne ze v rekreacnej casti mesta kde z nasich dani sa to tu cele ma udrzovat je dovolene stat na trave ??

28. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Náčelník MsP sa ospravedlňuje za konanie príslušníkov MsP, voči ktorým začne disciplinárne konanie.
Aj vzhľadom na tento podnet upozorňujeme všetkých, že parkovanie na verejnej zeleni bude riešené v zmysle zákona o priestupkoch.

mesto Senec
16. júl 2018

Brano

A pripominam ze pri bufetoch na juznej strane priamo pri bufetoch parkuju tiez auta. Bolo to v sobotu 14.jula 2018 o 19h.
18. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Je pravdepodobné, že tieto autá patria bufetárom, ktorí môžu vyložiť tovar a potom musia auto preparkovať. Mestská polícia však opäť zvýši kontrolu aj na tomto mieste, aby dohliadla na to, že tu nebudú autá parkovať.
Prosíme však všetkých, ktorí nahlasujú takéto podnety, aby volali Mestskú políciu na čísle 159 v tom čase, kedy sa problematická situácia deje. Tak môže MsP situáciu riešiť hneď a zastihnúť jej účastníkov.

mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.