Závora plus značka koniec Pivničnej

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
Jozef 07. júna 2018

Dobrý den.Som jeden z majitelov pozemkov v ovocnych sadoch zacinajucich na konci Pivnicnej ulice.Momentalne je tam zavora zaistena visiacou zamkou a znacka zakaz vjazdu okrem majitelov pozemkov.Pisal som na mest.policiu,ako sa dostanem cez zavoru.Odpoved mi doteraz neprisla.Budem vdacny za kazdu radu.P.S. foto problému nemám,pardon.

11. jún 2018

Zsolt Kelecsényi

viem presne čo myslíte, áno je to tam hore ako sa ide k soche Orbán, tiež tam má krstný pozemok....na Vašom mieste by som mu to zpílil a hotovo, nemá si čo spraviť súkromný pozemok tam, kde to nevlastní nikto, resp na katasterportál ukazuje vlastníctvo Slovenskej republiky viď.
https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/sk/kataster?bm=zbgis&z=17&c=17.38864,48.22545&sc=n#/detail/kataster/parcela-e/854964/3768

týmpádom dotyčný nemá žiadne právo tam osadiť závoru
12. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Majiteľ spevnenej časti komunikácie, ktorý má súhlas na uzavretie cesty s podmienkou umožnenia vstupu pre každého z majiteľov nehnuteľností nachádzajúcich sa na predmetnom pozemku, Vám na požiadanie vydá kľúč. Podľa našich informácií Vám Mestská polícia napísala meno vlastníka.

mesto Senec
12. jún 2018

Jozef

Suhlas na uzavretie cesty dal kto prosím?
17. jún 2018

JanaN

podla nasich informacii, vam mestska policia napisala meno vlastnika? to je co? vy nie ste schopni napisat sem meno vlastnika?
18. jún 2018

Matej Varga

Hore sa nachádzajú dve závory (jedna pri pivnicnej a druha pred sadom), linknutá polna cesta je len cast pozemku pod cestou medzi pivnicnou a sadom (cca 1/3-1/2) zvysok su pozemky ktore odclenili sukromnici z vlastných aby sa tam dala vybudovat normalna siroka cesta podla STN a cestu tiez zhotovuju sukromnici z vlastnych prostriedkov. Cesta ako zacinaju ovocne stromy az po asflatku na opacnej strane sadu sa nachadza na sukromných pozemkoch (nekopiruje polnu cestu) a pokracovanie polnej cesticky vo vlastnictve SR ide cez sad cez stromy. (Neviem kto ma kluce od ramp)
18. jún 2018

Zsolt Kelecsényi

tam pri sadoch možno, ale tá prvá rampa tesne po rodinných domoch smerom od kostola tam nie je žiaden beton, od tej strany začína betón až od križovatky....teraz sám neviem ktorú závoru ohlasovateľ myslel, resp či sa tu nemýlia pojmi s dojmami
18. jún 2018

Jozef

myslel som rampu pred ovocnym sadom...je tam len jedna rampa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.