Oprava cesty na Boldockej

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Danica Bognárová 11. júna 2018

Dobrý deň, na prelome apríla a mája 2018 bola opravovaná cesta na Boldockej. Bola však opravená len jedna strana. Tá viac poškodená v smere od Lidla na Recu pravá strana je ponechaná v pôvodnom zlom stave. Prečo nebola opravená celá cesta? Kedy bude opravená aj druhá strana?

21. jún 2018

Oľga Noskovičová

V neopravenej strane cesty III/1043 je umiestnená splašková kanalizácia, ktorej vlastníkom je BVS a obec. Kanalizácia je cudzie zariadenie v telese cesty do ktorého nemôže správca cesty zasahovať, Za prepady cesty a výškové nerovnosti kanalizačných šachiet zodpovedá ich vlastník, ktorý je povinný ich na svoje náklady odstrániť. Potom je možné opraviť druhú stranu cesty.
S pozdravom Oľga Noskovičová, RCB,a.s.
21. jún 2018

Danica Bognárová

Máme to chápať tak, že správca cesty pri oprave cesty nekomunikuje s mestom a BVS? Ako k tomu prídu obyvatelia, ktorí si ničia autá na rozbitých cestách v meste? Na uvedenej strane cesty sú nerovnosti aj na miestach,kde kanálové poklopy nie sú. Moja otázka znela:Kedy bude opravená aj druhá strana? A na tú stále nemáme odpoveď. Žiadame odpoveď od kompetentných osôb.
28. jún 2018

Ján Senecký

Mesto Senec predmetné zariadenie nemá v majetku a ani nemá oprávnenie spravovať kanalizácie. Túto povinnosť má BVS, a.s.

mesto Senec
28. jún 2018

Oľga Noskovičová

vlastníka a správcu kanalizácie sme našli v tabuľke na stránke www.minzp.sk, kde je uvedený ako vlastník verejnej kanalizácie mesto Senec a BVS, ako prevádzkovateľ
BVS
29. jún 2018

Ján Senecký

Hmotný investičný majetok mesta eviduje v blízkosti danej lokality jedine prepojovaciu kanalizáciu Trnavská ul., Boldocká - stoka A,C, ktorá je však úplne mimo predmetného podnetu.

mesto Senec
30. jún 2018

Odkaz pre starostu

Na základe vyššie uvedeného bol podnet na posúdenie zaslaný spoločnosti BVS.

Juraj Hurný
[email protected]
18. júl 2018

Tomáš Blaho

Dobrý deň, tiež by ma zaujímalo, ako to pokračuje? Dáka odpoveď z BVS?
19. júl 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

po zmene zodpovednosti prebehla so spoločnosťou BVS a.s., krátka e-mailová komunikácia s nejasným výsledkom. Preto som na základe Vašej požiadavky spoločnosť BVS a.s. opätovne požiadal o vyjadrenie k tomuto podnetu.

Ďakujem,
Juraj Hurný
[email protected]
17. august 2018

Danica Bognárová

Dobrý deň, zareagovalo už BVS,a.s.? Problém je akútny,lebo sa stáva, že autá jazdia obojsmerne len po opravenej strane a je otázkou času kedy príde ku kolízii.
29. október 2018

Danica Bognárová

Dobrý deň, opätovne sa dotazujem na riešenie tohto podnetu. Pohlo sa už niečo? Alebo sa čaká na dopravnú kolíziu? Niektorí vodiči totiž stále jazdia len po opravenej strane cesty a to aj v smere od Lidla na Récu. To je vážne na riešenie veci potrebná medializácia?!
02. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Vás podnet bol preverený a pod cestnou komunikáciou sa nenachádza verejný vodovod a ani verejná kanalizácia. Bude potrebné sa obrátiť na správcu ciest alebo príslušnú mestskú časť resp. obecný úrad.

Bratislavská vodárenská spoločnosť, a. s.
02. november 2018

Tomáš Blaho

Neskutocne. Takze mesto Senec, ako je to prosim s tou cestou?
02. november 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

s touto otázkou sme sa po zaslaní odpovede spoločnosti BVS obrátili na samosprávu aj my.

Juraj Hurný
[email protected]
05. november 2018

Odpoveď samosprávy

V dane veci sa treba obrátiť na Okresný úrad Senec, odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií, Hurbanova 21, aby v danej veci vydal potrebné rozhodnutia na úpravu povrchu vozovky buď majiteľom (BSK) alebo správcom komunikácie (Regionálne cesty Bratislava).

mesto Senec
05. november 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

na základe odpovede mesta Senec sme sa s týmto podnetom obrátili na Okresný úrad Senec - Odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií.

Juraj Hurný
[email protected]
13. marec 2019

Odkaz pre Starostu

Dobry den,
vcera sa na Boldockej ulici objavilo dopravne znacenie upozornujuce na prace na ceste. Po minulotyzdnovej vyzve z okresneho uradu sa zda, ze sa konecne nieco deje.

Juraj Zeerak
[email protected]
21. jún 2019

Lucia

A nic sa neudialo..
24. jún 2019

Odkaz pre Starostu

Bohužiaľ, v tomto prípade sa opravil iba jeden búchajúci poklop kanalizácie a to konkretne pred bytovkou na Boldockej ulici. Neskor som zistil, ze to vybavil zamestnanec BVS pre znameho co tam byva.

Juraj Zeerak
[email protected]
25. jún 2019

Danica Bognárová

Neuveriteľné! Okresný úrad Senec - Odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií stále nezareagoval? Už je to rok čo som sem dala tento odkaz! Zrejme nikto z kompetentných po danej ceste nechodí. Ani ten spomínaný pán z bytovky? To mu vážne vadil len uvoľnený poklop pod oknami?
19. júl 2019

Odkaz pre Starostu

Dobry den,
lehota 3 mesiacov od poslednej vyzvy uplynula a tak som vcera zistoval dalsi postup. Okresný úrad Senec - Odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií ma informoval, ze vydal rozhodnutie a nariadil opravu poškodených kanalizačných poklopov spoločnosti Bratislavská vodárenská spoločnosti a.s. na ceste III/1044 v lehote 90 dní od doručenia rozhodnutia.

Jedná sa o novovydané rozhodnutie a spravna postupnosť je udajne:
1. Výzva 2. Rozhodnutie (nariadenie) 3. Pokuta.

Regionalne cesty mozu opraviť druhú stranu cesty az po oprave poškodených kanalizačných poklopov spoločnosti Bratislavská vodárenská spoločnosti a.s.

S pozdravom

Juraj Zeerak
[email protected]
21. október 2019

Lucia

A stale sa nic nedeje. Predpokladam, ze uz sa ani nebude na zimu diat. Ved naco. Vytriasajme duse z babatiek po ceste aj nadalej, ked sa neda prejst do protismeru a za vami ide nekonecne sa ponahlajuci nervak, ked spomalite na 30, aby vam dieta nevyletelo zo sedacky.
07. september 2021

Tomáš Blaho

Takmer dva roky a stále nič? :-(

1.výzva bola
2 rozhodnutie?
3. pokuta?? a potom to tak ostane, či?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania