Prechody pre chodcov Nitrianska/Šamorinska ul

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Petra Hladká 14. júna 2018

Prosím o zhodnotenie, či by nebolo vhodné spraviť prechody pre chodcov na ulici Šamorínska pri Zelenom dvore, smeromo na Železničnú a od rybárskych potrieb k železničnému priecestiu + na priecesti značením oddelit “chodník” pre chodcov. Tí, ktorí ideme z Nitrianskej a Šamorínskej peši do mesta, prebiehame cez tieto dost frekventované cesty kde je to možné. Autá nezastavia ani keď ideme s kočíkom.. prosím o riešenie situácie, aby sme aj my mohli chodiť do/ či z mesta bezpečne domov. Ďakujem. Hladká

14. jún 2018

Tomas

Tam chybaju aj vodorovne znacenia na ceste, prerusovana biela ciara!!!
21. jún 2018

Oľga Noskovičová

Žiadosť o nový priechod treba adresovať mestu, ktoré návrh umiestnenia predloží na schválenie ORPZ, ODI Senec. V prípade schválenia z pohľadu bezpečnosti je potrebné spracovať projektovú dokumentáciu,s umiestnením priechodu, nástupnými plochami, obojstrannými chodníkmi, nasvietením,.....
Oľga Noskovičová, RCB,a.s.
22. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Mesto Senec postúpi predmetnú žiadosť o možnosť zriadenia prechodu na BSK ako vlastníka cesty III/1049, nakoľko správca cesty (RCB) túto požiadavku posunul mestu Senec, ktoré nie je v zmysle platných predpisov príslušné vo veci konať.

mesto Senec
23. august 2018

Linda Kováčová

A čo bude s prechodom ?? Kto to teda urobí? Prehadzujete to ako horúci zemiak už je koniec augusta a bezpečný prechod široko ďaleko nikde . Pritom ľudia sa tade presúvajú dosť často pešo do práce , do reštaurácie atď.
04. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dnes sa uskutočnilo stretnutie za účasti dopravnej polície, zástupcov mesta a majiteľa priľahlého pozemku, cez ktorý nám bol udelený predbežnú súhlas na zriadenie prechodu, ktorý projekčne zadalo mesto Senec a realizáciu budeme požadovať od majiteľa komunikácie - BSK.

mesto Senec
11. december 2018

Odpoveď samosprávy

Prechod na Šamorínskej bol zriadený mestom Senec.

mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania