“Cesta” pri garážach na Gagarinovej

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Ján 25. júna 2018

Cesta je v takomto stave snáď už desaťročia, prichádzajú voľby, čo tak tú cestu vyasfaltovať (podobne ako na Kysuckej)? Ďakujem.

25. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Uvedená časť komunikácie vo vlastníctve mesta v rámci našich možností priebežne opravujeme.Oprava celého úseku komunikácie bez odstránenia podkladu nie je možná, nakoľko niveleta vozovky je miestami na úrovni jestvujúcich vchodov do garáží. Preto bez ohľadu na blížiace sa voľby a ani v minulosti nebolo možné vykonať jej komplexnú opravu pre jej finančnú náročnosť, ako aj z dôvodu, že sa nejedná o cestu vedúcu k obytným domom, ale len o prístupovú účelovú komunikáciu ku garážam, z ktorých časť cesty parc. č.: 4089/3 je naviac aj vo vlastníctve súkromných osôb.

mesto Senec
25. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Bola vykonaná lokálna oprava výtlkov.

mesto Senec
11. september 2018

Sencan

Dovolim si nesuhlasit. Je povinnostou mesta udrziavat komunikacie v jeho vlastnictve, bez ohladu na to, ci su pristupovou cestou do obytnym domom, alebo "len" ku garazam. A uz vobec nie je argumentom vyhovorka na cenu. Pokial ide o ciastocne vlastnictvo inych majitelov ako mesta - mozete ich predsa vyzvat k spolupraci, maju rovnako ako mesto povinnost udrziavat pristupoveu cestu v primeranom stave. V najhorsom moze mesto realizovat opravu na vlastne naklady a od ostatnych majitelov ziadat potom preplatenie pomernej ciastky. Ale asi je jednoduchsie vyhovarat sa ze sa neda a dalej lepit 50 odtienov sedej

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania