Čo sa to v meste v poslednom čase deje?

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Janka Janíková 17. augusta 2018

Mňa by veľmi zaujímalo čo sa tento rok deje v Senci.V prvom rade sme nedostali do schránok obligátne stolové kalendáre z akciami plánovanými v meste na tento rok.Nie že by mi kalendár chýbal,ja si viem kúpiť sama.V druhom rade som si všimla,že sa tak často nekosí tráva.Kosilo sa až keď trávy a buriny boli rozkvitnuté,ak sa už aj kosilo,ostal po chodníkoch neporiadok a zvyšky pokosenej trávy (asi s predpokladom,že to vietor odfúkne),v ďalšom rade je neporiadok a špina po chodníkoch na Mierovom námestí,priamo oproti Múzeu a Mestskému úradu.Krásne zelené trávniky v parku na Mierovom námestí sa stávali už minulosťou,pretože ako bývalo zvykom tak neboli polievané až do minulého týždňa keď už začala tráva žltnúť a vysychať.No a posledná výhrada-V týchto nenormálnych horúčavách fontána nestrieka.

17. august 2018

Janka Janíková

Zanedbané mesto

V týchto nenormálnych horúčavách tá naša krásna fontána ktorá by mala tiež prispievať trochu k ochladzovaniu vzduchu je zaspatá a nestrieka. To je len pár takých celkom okatých príkladov ktoré aj turisti v tomto letnom období majú možnosť vidieť.Neviem ako to vyzerá v celom meste ale námestie býva výkladnou skriňou mesta a keď vyzerá tak ako vyzerá,tak sa nemáme čím pred návštevníkmi nášho mesta chváliť.Nebudú náhodou tohto roku komunálne voľby? Súčasné mestské zastupiteľstvo už nemá záujem byť zvolené do nového funkčného obdobia? Ochorel nám pán primátor keď mu len týchto pár príkladov nevadí?
17. august 2018

Jozef

Ahoj Janka,

ano mesto zaspalo a prestalo sa starat o svojich obcanov. Nezlepsuje im byvanie a zivot v meste. Neriesi problemy a nema koncepciu rozvoja. Ide len o prezivanie.

Vsetko by zmenilo, keby sa vymenili ludia vo vedeni mesta.

Komunálne voľby budú 10. novembra.

Je nacase to zmenit.

Pekny den
Jozef
20. august 2018

Odpoveď samosprávy

Stolové kalendáre dostávajú senecké domácnosti do schránok. V prípade nedoručenia je vždy možné obrátiť sa na Správu cestovného ruchu, prípadne na mesto, kde sa tieto kalendáre dajú vyzdvihnúť.
Plochy, ktoré sú pod závlahou sú kosené pravidelne každý druhý týždeň. Ostatné plochy - v rámci mesta sa uskutočnili tri kosby a začala sa štvrtá.
Chodníky sú zametané malým zametacím vozidlom. Tam, kde sa vozidlo nedostane, sú chodníky zametané ručne zamestnancami mesta.
Trávniky, ktoré sú pod závlahou, sú polievané každé ráno. Pri poruche závlah máme zabezpečenú externú firmu, ktorá opravuje a zabezpečuje servis.
Čo sa týka fontány, má nastavený režim, kedy strieka a v nočných hodinách nestrieka. Fotografia, kde nestrieka, bola pravdepodobne fotená v skorých ranných hodinách. Fontána okrem toho nestriekala len počas údržby a pri nízkej hladine a dopĺňaní vody.


mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania