Zastávka autobusu pri zrušenom družstve - prosba

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
František Slávik 18. septembra 2018

Dobrý deň,
chcem Vás poprosiť o presunutie zástavky autobusu pri bývalom družstve v smere z BA bližšie na úroveň zástavky v opačnom smere - do BA. Pri vystupovaní a prechode cez cestu ( je to tesne za križovatkou v zákrute bez prechodu pre chodcov a bez osvetlenia) nás tu ohrozujú autá z dvoch smerov z Réckého smeru aj zo smeru z Boldogu.
Ďakujem
S úctou
Ing. František Slávik
0905 441 304

03. október 2018

Odpoveď samosprávy

Nakoľko túto požiadavku z priestorových dôvodov nie je možné ihneď realizovať, požiadame všetky dotknuté orgány a organizácie o vyriešenie prekládky zastávky v spolupráci s mestom Senec. Do vyriešenia podnetu mesto zároveň zváži možnosť nasvietenia prechodu pre chodcov.

mesto Senec
12. október 2018

Odpoveď samosprávy

Prechod pre chodcov je už nasvietený. O presunutie zastávky požiadame všetky dotknuté orgány a organizácie.

mesto Senec
16. október 2018

František Slávik

Zdravím,

fotka je z inej zástavky!!!! Pri zástavke o ktorej som písal vôbec nie je ani prechod ani osvetlenie !!!!! a práve preto som žiadal aby bola zástavka pri družstve ktorá je v smere z BA až za zákrutou, premiestnená práve na toto miesto ( teda na úroveň zástavky v smere do BA) nakoľko súčasný stav je životu nebezpečný !!! nedá a tam ani poriadne vystúpiť ani prejsť cez cestu - autá tam jazdia z dvoch smerov - od Boldogu a od Réci plnou rýchlosťou !!!!

S pozdravom

FS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania