Lampa na Bratislavskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
Peter Veress 21. novembra 2018

Nesvieti solarna lampa nad prechodom medzi Dodo cars a STK na Bratislavskej ulici.

28. november 2018

Odpoveď samosprávy

V uplynulom období bolo viac trvale zamračených dní a žiaľ kapacita solárneho zariadenia je obmedzená. Budeme hľadať riešenie na napojenie zariadenia na káblové elektrické rozvody verejného osvetlenia.

mesto Senec
18. december 2018

Hannah

Ano, v poslednom case tato lampa vobec nesvieti a ten prechod je aj za vidna velmi nebezpecny. Myslim, ze sa dalo ocakavat uz pri projekte, ze v zime na Slovebsku mame naozaj malo slnecnych dni. To svetlo tam velmi chyba, aj smerom k Tescu.
18. december 2018

Odkaz pre Starostu

Dobrý deň,

Podnet som opätovne poslal samospráve s upozornením na vážnosť situácie.


Juraj Zeerak
[email protected]
20. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dôvod, prečo bolo na toto miesto nainštalované solárne osvetlenie, je ten, že mesto nemá nikde v blízkosti napojenie na svoje elektrické káble. Na zapojenie tejto lampy bude potrebné urobiť dosť rozsiahlu rozkopávku, ktorá sa môže realizovať až v lepšom počasí. Predpokladáme, že by sa dala zrealizovať v jarných mesiacoch.

mesto Senec
20. december 2018

Hannah

Ďakujem za odpoveď. Potom popri tej rozkopávke, ak sa našli na to prostriedky, by bolo vhodné aj spraviť chodník na krátkom úseku od tohto prechodu k vstupnej ceste na strieborné jazero. Autá smerom na Sereď chodia veľmi rýchlo, je tam veľa kamiónov, ten chodník so zábranou by sa tam veľmi zišiel, rovnako, ako nám pomáha chodník po TESCO dostať sa bezpečnejšie do mesta.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania