J. Jesenského-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Štefan Herics 15. decembra 2018

Pocas tohto tyzdna nam pracovnici mesta Senec zrusili niekolko parkovacich miest, aby ulozili namiesto parkovacich miest podzemne kontajnery.

Na danej ulici a v celom okoli je aj s tymi zrusenymi miestami obrovksy problem zaparkovat, velakrat ludia nevedia vobec zaparkovat, musia hladat miesto o niekolko ulic dalej, resp. ludia velakrat odstavia svoje auta na nebezpecne rohy krizovatiek a pod., a mesto nam este zrusi uz aj existujuce parkovacie miesta! Hanba!

Nemohli sa tie kontajnery ulozit o niekolko metrov dalej aby sa nemuseli zrusit existujuce parkovacie miesta?

Ziadame mesto o vyriesenie problemu s parkovanim.
Ziadame o presunutie kontajnerov tak, aby nemuseli byt zrusene existujuce parkovne miesta!

18. december 2018

Odpoveď samosprávy

V danej oblasti budú po dokončení realizácie stojiska polopodzemných kontajnerov zabrané tri parkovacie miesta. Preloženie polopodzemných kontajnerov nie je možné z dôvodu, že na iných miestach sú v zemi nahusto inžinierske siete a tie nás nepustili ani pri plánovaní výstavby stojiska. Nové parkovacie miesta budú vytvorené na miestach postupne rušených klietok na komunálny odpad a podotýkame, že ich bude viac ako nateraz zabraných parkovacích miest.

Ďakujeme za pochopenie a prosíme o strpenie dočasného obmedzenia.


mesto Senec
18. december 2018

Tomáš

Dobry den,
Mame rovnaky problem na Kollarova 5 a Turecka ulica. Aj nam zrusite 3 parkovne miesta? Uz ste zacali. Rozhodne odstranenim terajsich stojisk miesta nam nenahradite. Neviem kto toto planoval ale rozhodne to planoval a pocital zle.

Pripajam sa k ziadosti k vytvorenie chybajucich parkovacich miest.
18. december 2018

Štefan Herics

Odpoved samospravy povazujem za dostacujucu, ALE...

Preco sa opat robia taketo zmeny a docasne obmedzenia v case, ked idu sviatky?
Predpokladam, ze klietky budu do noveho roka na mieste, cim ale pocas sviatkov nam nepomozete...

Aj za normalne okolnosti je problemove parkovanie a uz ani Lidl parkovisko nie je dostupne, aby si clovek o 3 ulice dalej zaparkoval.

Ako si mesto planuje riesit globalny problem s parkovanim v Senci?
18. december 2018

Jojo

Dovolim si povedat, ze odpoved mesta bude nieco ako... "Parkovanie v problematických častiach mesta Senec si vyžaduje komplexné riešenie, ktoré je súčasťou pripravovaného Generelu dopravy." a to uz pocuvame velmi dlhu dobu...
30. december 2018

Lenka Madžová

Klietky na kontajnery na komunalny odpad boli postavene z vlastnych zdrojov, ako to myslite ze ich budete rusit? Tiez ma zaujima pre koho sluzia 2 polopodzemne kontajnery na komunalny odpad na Jesenskeho.
Dakujem mestu za odpoved.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania