Trnavská-chodník-neodhrnutý

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Zuzana 09. januára 2019

Mile mesto. Na trnavskej ulici nie je 2 dni odhrnuty chodnik a autobusova zastavka. Na Tehelnej ulici nie su odhrnute chodniky. Asi ste to nevedeli, ked to dva dni ostalo nedotknute. Teraz uz to nastastie viete a verim ze to napravite. Dakujem. Vas platca dani a volic.

09. január 2019

Odpoveď samosprávy

Vážime si Váš záujem o dianie v našom meste a hlavne plnenie si občianskych povinností. Veríme, že ako obyvateľka mesta si beriete do úvahy enormnú snehovú nádielku posledných dní. Pri všetkej snahe nebolo možné obslúžiť čistenie chodníkov na celom území mesta i keď zákon nám to určuje. Práve v takýchto kalamitných situáciách očakávame tolerantnosť, resp. súčinnosť pri zveľaďovaní obce vyplývajúcu zo Zákona o obecnom zriadení.
Kto? Útvar verejnej zelene, údržby a čistenia mesta Senec
Kedy? Ihneď

mesto Senec
09. január 2019

Zuzana

Dakujem, ale toto naozaj nie je dobra vyhovorka. 20cm snehu nie je kalamitny stav, navyse nenapadol z vecera do rana a bol vopred avizovany niekolko dni. Vasu odpoved beriem na vedomie, avsak plne nesuhlasim,nakolko sa tento problem opakuje kazdorocne,samozrejme nielen v danej lokalite.
09. január 2019

Sencan

Nerobme si iluzie, mesto nestiha odpratavat ani cesty, o chodnikoch mozeme len snivat. Salamunske riesenie, alebo skor neriesenie bolo vymyslene naozaj zaujimavo - na zimnnu udrzbu planuje mesto pouzit rovnaku sumu ako minuly rok, hoci chodniky podla zakona minuly rok odpratavali majitelia prilahlych nehnutelnosti. Akurat poistne sa navysilo. Pre istotu, jeden nikdy nevie.
Je sice pravda, ze zvysenie poistneho je pre mesto lacnejsie, pochybujem vsak, ze je to alternativa, ktoru ocenia aj obyvatelia mesta...
09. január 2019

Odpoveď samosprávy

Predmetný úsek sa práve čistí.
Kto? Útvar verejnej zelene, údržby a čistenia mesta Senec

mesto Senec
10. január 2019

Zuzana

Dakujem za odhrnutie zastavky. Ulica a chodniky na Tehelnej vsak stale ,dnes uz treti den, nedotknute. Kedy planujete udrzbu prosim?
18. január 2019

Hannah

"Kalamitna situacia" - na Kysuciach by sa na tomto privlastku dobre pobavili. Na nasu ulicu prisiel odhrnac asi na 3.den od snezenia, ked uz skoro nic nebolo, ale uz sme zvyknuti, raz za rok to prezijeme. Samozrejme chodniky ostali zasnezene, niektori sme si odhrnuli sneh, niektori nie. Mesto si nemusi plnit zakonne povinnosti ked nema "kapacity", dufam, ze aj mne co-to odpustia ked nebudem mat na zaplatenie dani alebo smeti.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.