Šafárikova-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
Peter 10. januára 2019

Na Šafárikovej ul. sme doteraz nedostali mestske noviny Sencan.
Obyvatelia, ktorí nemaju internet ani FB sa nemajú odkial dozvediet o zmenach vo vyvoze smeti a moznosti nahlasania zmien odvozu ktore treba nahlasit na MÚ do konca januara.
Prosim o preverenie dorucovania.

11. január 2019

Eva

Senčana sme nedostali ani na Holubej ulici.
11. január 2019

Anna

Asi cele sidlisko TEHELNA, ani na Slavicej
11. január 2019

Laco

Ani na Karola Sisku zatial nedorazil.
15. január 2019

Odpoveď samosprávy

Redakcia Senčana požiadala Slovenskú poštu o informáciu o doručovaní v týchto lokalitách a o nápravu.

mesto Senec
29. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dostali sme odpoveď od vedúcej pošty, že ešte 11. januára bol Senčan a kalendár podujatí doručený na uvedenú ulicu a ostatné ulice.

mesto Senec
30. január 2019

Anna

No cele bytovky na Slavicej nedostali Sencana, tu sa dorucuju tieto noviny asi kazdy druhy az treti mesiac. Nie je to prvy krat co sme nedostali do schránok. A este ani KALENDARE Senecke neboli, ktore v meste dostal kazdy dom, ci do schranok. Prosim o napravu, aj tu sa platia dane do mestskej kasy!!!!!!!!!!!!! Urobte prieskum ked neverite.
31. január 2019

Eva

Pochybujem, že by niekto chodil po všetkých spomínaných uliciach a po bytovkách a vyberal všetkých Senčanov zo schránok.....takže vyjadrenie pošty nie je pravdivé.
31. január 2019

Odpoveď samosprávy

Požiadame poštu opäť o vyjadrenie. Bolo by však dobré, aby ste hneď v mesiaci, v ktorom vám nebol doručený Senčan, napísali na [email protected]. Obratom komunikujeme s poštou tak, aby bolo doručovanie aktuálneho čísla zariadené. V minulosti sa nám tak podarilo vyriešiť aj niektoré špecifické problémy s doručovaním. Mestu záleží na tom, aby noviny dostali všetky domácnosti, pretože obsahujú dôležité informácie, ktoré potrebujú obyvatelia mesta vedieť. Podľa zvyšujúceho sa počtu domácností sa takmer každý rok navyšuje aj počet výtlačkov novín.
Tiež dávame do pozornosti, že Mestské noviny Senčan sú vždy zverejnené aj na stránke mesta www.senec.sk a link na noviny zverejňujeme aj na facebooku - momentálne na novom profile "Mesto Senec - oficiálna stránka".
Kalendáre podujatí si v prípade potreby môžete vyzdvihnúť v Tureckom dome.

mesto Senec
04. február 2019

Anna

Dobry den, v stredu 30.1.2019 boli dorucene noviny Sencan 02/19 v meste , ale na sidlisku Tehelna neboli, dnes je pondelok, tak uvidíme. Nie vsetci obcania maju pristup k pocitacu a internetu.
04. február 2019

Peter

Pani Anna, ak mate potvrdene, ze noviny boli dorucovane uz 30.1., tak dnes sme opat ani my na Safarikovej ulici nedostali noviny.
04. február 2019

Anna

Ano, moja priatelka uz mala v stredu Sencana, cakala som do piatka, ci pridu, Dnes neviem ci su, nie som este doma.
04. február 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne prepošleme samospráve, určite ale v danej veci pomôže, ak sa budete držať toho, čo samospráva napísala vyššie, t.j. skúsiť napísať priamo na adresu novín a riešiť to prípadne aj priamo s nimi.

Každopádne podnet opätovne preposielame samospráve.

Juraj Hurný
[email protected]
06. február 2019

Peter

Na Safarikovu bol Sencan doruceni 5.2.2019
06. február 2019

Anna

na Slavicej nebol este Sencan doruceny 5.2.2019
11. február 2019

Anna

Dobry , ani 8.2.2019 nebol doruceny Sencan na Slavicej, pochybujem ze by vsetci obavatelia bytovky si naraz vybrali noviny zo schránok.
13. február 2019

Odpoveď samosprávy

Zo Slovenskej pošty mesto dostalo odpoveď, že pre chrípku majú málo pracovníkov a Mestské noviny Senčan budú tam, kde ešte chýbajú, doručené v priebehu dnešného a zajtrajšieho dňa.
Mesto táto informácia neteší, pretože je to naozaj neskorý termín. Mesto bude vo vašich komentároch sledovať, kedy boli noviny napokon doručené. Vopred ďakujeme za informácie.
V prípade nedoručenia Mestských novín Senčan v budúcnosti, napíšte na [email protected].

mesto Senec
15. február 2019

Anna

Dobry den , noviny Sencan dorazili 15.2.2019 na Slaviciu. DAKUJEME!!!
15. február 2019

Anna

Dobry, ospravedlnujem sa , 14.2.2019 dosli noviny

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania