Hurbanova-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Nataša Chudá 17. februára 2019

Nedeľa 17.2.2019 popoludní.Už sa ani nebudem k tomuto problému rozpisovať podrobnejšie.Opakuje sa.Keď to nie sú plasty tak je to zmiešaný odpad a papier.Ja už nie som ochotná ani platiť za odvoz odpadu,pretože sa neodváža.Poctivo platím každý rok aj za dcéru ktorá tu ani nebýva,len je tu prihlásená.A vraj sa majú poplatky za odvoz odpadu ešte zvýšiť!!! Je to čím ďalej tým horšie. Nerobí to dobrý dojem pre obyvateľov Senca ale aj pre návštevníkov a turistov.Už sme tu ako v Neapole.A nebude mi stačiť odpoveď,že odpady boli vyvezené vtedy alebo vtedy. Chcem vedieť ako to bude riešené do budúcnosti a kto je za to zodpovedný.

18. február 2019

Odkaz pre Starostu

Smutná realita v Senci. Plne suhlasim s podnetom a vidim, ze tento problem sa neustale opakuje. Aktualny system zberu triedenych zloziek komunalnych odpadov je absolutne nepostacujuci. Na prilozenych fotografiach mozeme vidiet ako vyzera mesto Senec v Nedelu 17.2.2019 popoludni (Hurbanova, Holleho, Turecka, Lichnerova atd.) a rovnake situacie su aj v niektorych dalsich castiach mesta.

Dnes som sa na MU dozvedel, ze samosprava prehodnocuje system zberu odpadu a upravou harmonogramu chce zabranit jeho dalsiemu hromadeniu, ale pockajme na oficialnu odpoved. 👍

S pozdravom

Juraj Zeerak
[email protected]
18. február 2019

Nataša Chudá

Mali by to stihnúť kým začnú pýtať od nás poplatok za vývoz odpadu.Mali by sa teda poponáhľať,marec je za dverami.
18. február 2019

Tomas

Stale len musime pockat, prehodnocujeme, uvidime, uz chceme skutky a nie kryt toho, kto je za to zodpovedny. Aspon keby to, co je okolo sa odstranilo, pride vietor a moze sa to po celom Senci zbierat ručne.
18. február 2019

Sencan

Vzhladom ku situacii si myslim, ze je nacase, vysvetlit to mestu inak - jednoducho prestat platit za odvodz odpadu. Kym to nezacne fungovat tak ako ma.
18. február 2019

Mary Polomkova

Rovnaka situacia je aj v pondelok 18.02 na ulici Inovecka a okolie vsetky velkokapacitne kontajnery su plne a ludia su nuteny davat sacky okolo 😉
19. február 2019

Laco

Senec mi viac a viac pripomina Bulharsko, Balkan. Vsade smeti, hocikde parkujuce auta, reklama ns kazdom rohu, nove a rekonstruovane budovy bez ladu a skladu, v lete hluk a vycinanie grazlov...
19. február 2019

Odpoveď samosprávy

Právne oddelenie pripravuje dodatok k platnej zmluve so zvozovou spoločnosťou na sankčné postihy v prípade nedodržania odsúhlaseného harmonogramu zvozu odpadu.
Stojiská boli vyčistené.

mesto Senec
19. február 2019

Michal Es

naozaj si myslite, ze nejaky dodatok vyriesi problem s tym, ze frekvencia odvozu odpadu je nedostatocna??
19. február 2019

Janka Bírešová

Považská-kôš-preplnený

Vážení zástupcovia mesta. Opätovne sa v celom meste dokola riešia preplnené kontajneri na separovanie odpadu a to po celom meste.
Ľudia sú pripravení separovať. Je na to pripravené aj mesto? Akú pokutu dostane spoločnosť, ktorá za výnos a separáciu berie peniaze a nezváža v dohodnutých intervaloch?
V niektorých mestách ľuďom musia platiť za sepraciu a v našom je problém zabezpečiť požadovanú termínovú vynášku.
Zaujímalo by ma ako to chcete systémovo riešiť. Ďakujem.
19. február 2019

Tomas O.

Odpoved samospravy, ze pravne oddelenie pripravuje dodatok povazujem za totalne zlyhanie a nerozumiem ako sa dalo nieco take derave podpisat. Asi to ani necitali. To ake zmluvy mesto podpisuje? Preco tam nic take nebolo od zaciatku? WOW
19. február 2019

Zuzana

Turecká-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

bolo by potrebne upraviť interval vývozu smetných nádob, pretože už dva dni po výmene sú plné. napr. nádoba na kartóny - vietor to rozfukuje pri susediacom ihrisku.
20. február 2019

Odkaz pre Starostu

Fotografie z Tureckej a Povazskej vyzeraju ako tie co som fotil v nedelu. To skutocne za 2 dni nebolo vyprazdnene? Rovnako ma prekvapuje, ze mesto podpisalo taku "deravu" zmluvu, kde pravdepodobne niesu ziadne sankcie za neplnenie povinnosti.

Juraj Zeerak
[email protected]
08. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Stojiská boli dočistené.

mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania