Košická-cesta-rozkopaná

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
IP 20. februára 2019

Nedorobeny a neoznaceny povrch

22. február 2019

Odpoveď samosprávy

Jedná sa o poruchu na elektrických rozvodoch ZSE, pričom stavebník bol vyzvaný na vykonanie spätnej úpravy v termíne do 10 dní.

mesto Senec
22. február 2019

Tomas O.

Ako to vlastne funguje v tejto republike. ZSE ma nahlasenu zavadu. Rozkope chodnik a opravi co potrebuje. Dieru zahadze a ide prec. Nieje tu nejaky postup? Ohlasenie a nasledne ukoncenie a povodny stav? Ako mozu len tak ukoncit pracu a kto ich z mesta kontroluje?
13. marec 2019

Tomas O.

Predpokladam, ze odpoved na otazku ako mesto kontroluje taketo prace pred ukoncenim/odovzdanim asi nedostanem. Mimochodom z 10 dni uz bude takmer mesiac.
13. marec 2019

Tomas O.

Normalne ma to zaujima, lebo napriklad v podnete https://www.odkazprestarostu.sk/senec/podnety/64363/slnecne-jazera-verejne-sluzby-ine mesto pise, ze bude preberacie konanie. Tu ocovidne nebolo, alebo?
20. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Mesto urgovalo spoločnosť ZSE, ktorá následne rozkopávku dokončila.

mesto Senec
20. marec 2019

Tomas O.

Toto je nejaky vtip? Je super, ze to je hotove, ale toto je akoze uvedenie do povodneho stavu a mesto akceptuje takyto stav? Vyzera to otrasne! Na fotke 1 je vidno nejaky odpad, predpokladam, ze to fotiaca osoba nahlasila a zajtra to mesto vycisti. Uplne fuseracka praca narychlo. Na fotke cislo 2 je poskodeny travnik a rovnako ako na fotke cislo jedna zafrkany chodnik od asfaltu a na fotke cislo 3 chyba parkovacia ciara a tiez predpokladam, ze bude coskoro namalovana. Preto to na Slovensku nevyzera ako napr. v Rakusku lebo, taketo prace su u nas bezne akceptovane. Dakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania