Lichnerova-(Gottwaldova)-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Janka 20. februára 2019

Dobrý deň, mesto už dlhú dobu bojuje s neefektívnym vývozom odpadu. Buď sú ľudia leniví recyklovať a s objavením sa veľkokapacitných kontajnerov hádžu do košov všetko, alebo mesto veľmi niekde pochybilo. Pri každom vetre je to tu neuveriteľný neporiadok! Kto to bude čistiť?


Naviac, stojisko pri centre-pešej zóne, Lichnerova 37 a 37A je už dosť dlhú dobu bez povšimnutia smetiarov nevynesené. V niektorých lokalitách okolo nás vyniesli odpad, ale tieto dve nádoby ostali bez povšimnutia.
Žiadam o okamžitú nápravu a o bezodkladné nastavenie odvozu odpadu tak, aby sme sa namiesto SENEC nezačali čoskoro volať SMETIAK.

Ďakujem!

20. február 2019

Tomas O.

V Senci recyklovat? Naco.. chceli sme, ale nie. Ideme to tam odniest a samozrejme je plne. Ak to polozim vedla, tak to roztaha vietor po celom meste. Treba vymenit to stare vedenie a volit mladych ludi, ktory maju vztah k egologii a maju inemyslenie a vizie. Sucasne vedenie nedokaze zorganizovat vyprazdenie kontajnerov za kolko uz 2-3 mesiace? uzas
25. február 2019

Odkaz pre Starostu

Kontajnery boli vynesené, takže tento podnet je vyriešený. Ak by sa situácia v budúcnosti opakovala je potrebne pridat aktualizaciu.

S pozdravom

Juraj Zeerak
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania