Mierové námestie-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
E. 21. februára 2019

Dobrý vecer, dnes sa konalo
mimoriadne zasadnutie mestskeho zastupiteľstva. Bolo dobrým zvykom, sledovať priamy prenos cez internet.
Aký je dôvod, že dnes prenos chýbal? Dakujem.

26. február 2019

Odpoveď samosprávy

Zvukový záznam sa vyhotovuje nezávisle popri video zázname, ktorý sa vysiela aj online a je sprístupnený na www.zastupiteľstvo.sk. Zvukový záznam si vyhotovuje mesto pre istotu, ak by video záznam z nejakych dôvodov zlyhal a ukladá ho do archívu mesta na interných úložiskách. V prípade mimoriadneho zastupiteľstva je na vedení mesta, aby rozhodlo či bude postačovať zvukový záznam, alebo objedná aj video záznam.
Zvukový záznam je prístupný pod linkom http://old.senec.sk/downloads/msz/20190220/MsZ20190220cele.wma .
V súčasnosti prehodnocujeme zverejňovanie údajov zo zastupiteľstiev na našom webovom sídle. Jedna z možností je linky na audio, video a materiál prerokovaný na MsZ dať primo do zápisnice, tá sa zverejňuje ale až po odsúhlasení a podpísaní, čo nejaký čas trvá. Ďalšia alternatíva je zverejňovať audio, prerokované body a link na video hneď po MsZ a následne pripojiť zápisnicu. V budúcnosti plánujeme zaviesť modul pre zastupiteľstvá, ktorý bude zverejňovať všetky dokumentu už počas prípravy bodov na rokovanie, až po jednotlivé uznesenia, zápisnice aj audio nahrávky.
Ďakujeme za podnet.


mesto Senec
28. február 2019

Sencan

Takze "mesto" rozhodlo. Niekomu sa to muselo naramne hodit. Prepacte, ale "alternativy" vami spominane nenahradzaju priamy prenos. Trvalo naozaj dlho, kym OZ Moje mesto vybojovalo vysielanie priamych prenosov z MZ, myslim ze mnohi obyvatelia mesta, ktori nemaju moznost zucastnit sa osobne, ho velmi ocenuju. Bolo by fajn nechat to, co funguje a obyvatelom vyhovuje aby fungovalo aj nadalej. Ibaze by bol za snahou o zmenu iny zaujem...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania