Hollého-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Tomas 02. apríla 2019

Chcem podať podnet na naletový bioodpad na parkovisku na Hollého ul. Miestami siaha až do výšky obrubníkov. V minulosti sa to robilo pravidelne na jar. Taktiež prosím zamestnancov aby pri čistení a zbieraní odpadu prešli aj na druhú stranu bytovky a nečistili len detské ihrisko J. Hraška od odpadkov. Za vyriešenie podnetu ďakujem.

02. apríl 2019

Martin

Niektore podnety by sa mohli vyriesit aj malou brigadou daných obyvatelov, aby sme sa spolu podielali na skrasleni okolia a nielen cakat od mesta, ze za nas vsetko vyriesi.
02. apríl 2019

Tomas

Martin, ale mesto má na to prostriedky, pracovníci sú za to platený, no miesto toho vysedavajú kade tade po lavičkách a krátia si tak čas. Samozrejme aj to sa zakladá na pravde. Takýmto strojom to ide jedna radosť, “foto je len ilust.”
03. apríl 2019

Tomas O.

Prepacte, ale obcania sa mozu podielat na uprave spolocneho pozemnku pred panelakom, alebo si nasadit travicku pred domom atd. a rozhodne nemaju ziadnym sposobom robit nieco za mesto a uz vobec nie cistenie mesta. Senec je bohate mesto a takto by to vyzerat nemalo. Takyto "naletový bioodpad" az do vysky obrubnikov vidime v Senci na vela miestach.
04. apríl 2019

JanaN

udrzba mesta je dlhodobo poddimenzovana ako financne tak personalne. tuto robotu vraj nechce nikto robit.
05. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Krajnice na ulici Hollého boli ručne dočistené.

mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania