Mierové námestie-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Uzavretý
meno
Janka Bírešová 16. mája 2019

Vážené vedenie mesta. Zaujíma ma prečo sa vo vstupnej hale nekúri? Veľké drevené dvere boli síce zatvorené, ale netesnia a keď je vonku 7 stupňov a fúka vietor, tak aby tam ľudia čakali? Predvčerom 14/5/19 som navštívila matriku na úrade. Bola som dosť šokovaná, že keď chcem ísť na matriku, musím po vytlačení lístku poradia čakať vo vstupnej hale, kde je chladno a prievan. Neviem kto vymyslel takúto vec, ale asi rátal len s teplým počasím, alebo mu na obyvateľoch vlastne vôbec nezáleží. Hlavne, že pracovníčky sedia v teple. Toto riešenie je na tabuľu hanby mesta.

16. máj 2019

Marta Komarová

Súhlasím a čakať s malým dieťaťom v kočíku je ozaj super. Nebudeme šetriť na poštovnom mestu, nech nám pekne pošle zásielky k daniam a my nebudeme čakať na ne v prievane.
17. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Občania chodili v minulosti dovnútra budovy a čakali na vybavenie pri jednotlivých prepážkach. Keď však prišlo veľa ľudí, nebolo to príjemné ani pre občanov ani pre zamestnancov. Preto bolo vytvorené sedenie vo vstupnej hale úradu. V tomto priestore nie je možné kúriť a dvere sa otvárajú z prednej aj zo zadnej strany, takže nie je možné zabrániť vzniku prievanu. V prípade zlého počasia majú informátori pokyn vpustiť občanov dovnútra, aj ak by ich bolo viac.
Budova mestského úradu je stará a kapacitne len tak-tak stačí aj pre zamestnancov mesta, ktorí tam majú kancelárie. Niektoré útvary sedia aj v iných budovách, pretože by sa do jednej nezmestili.
Mesto pripravuje rozšírenie budovy mestského úradu tak, aby vzniklo jedno veľké klientske centrum, ktoré by bolo aj bezbariérové, čo v tejto starej budove nie je možné realizovať.

mesto Senec
17. máj 2019

Janka Bírešová

Ďakujem za odpoveď. V konkrétnom prípade nepochopil vrátnik pokyny. Prajem aby sa rozšírenie úradu podarilo čo najskôr.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania