Školská-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
Janka 27. mája 2019

Moze mesto dat vyjadrenie k tomuto Boziemu daru na ceste?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2449394205081226&id=226382530715749

29. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Podla vyjadrenia kompetentného pracovníka RCB Bratislava nám bola poskytnutá informácia, že zriadenie semaforov bolo na základe potreby eliminácie kritického bodu dopravného napojenia logistického centra na štátnu cestu II/503. Zároveň prehlásil, že riadená križovatka semaformi je len dočasná a pripravuje sa jej celková stavebná úprava, ktorá bude konzultovaná aj s mestom Senec.

mesto Senec
29. máj 2019

Janka

Nehnevajte sa, ale v podstate bez konzultacie s mestom len na zaklade oznamenia si tam logisticke sklady osadia semafor a vybrzdia komplet celu premavku smer mesto? Vidno, ze pracovnici mestskeho uradu nestoja denne v kolonach na semaforoch a na dialnicu. Povazujem za nehoraznost, ze sa nieco take deje v podstate bez vedomia mesta a mesto sa k tomu i po tom co sa obyvatelia stazuju, laxne a bez zaujmu stavia i nadalej, ved sa pripravuje, sa sa sa sa. Som zvedava, ci ked sa nieco bude priamo tykat i tych, co v meste rozhoduju, veci SA budu riesit takto.
30. máj 2019

Martin

Vyjadrenie Wazu k situácii zo semafórom
30. máj 2019

Janka

Dobrý deň, veď ten link vyššie odkaz na Vami uvedenú správu odkazuje..
30. máj 2019

Stefan Basista

Pezinská-Cesty a chodníky-iné

V suvislosti so zriadenim docasnej svetelnej signalizacie pri cerpacj stanici Slovnaft (logisticke centra) na ceste medzi Sencom a dialnicou dostava ranna doprava v Senci poriadne zabrat. Spomalenie vyprazdnivania uz aj tak pretazeneho kruhoveho objazdu pri CS G&G (ulica Pezinska a Senecka) sposobuje, ze sa zapchy netvotia uz iba na jednotlivych privadzacoch, ale auta su nutene zastavit a cakat v kruhovom objazde. Zapchy sa tak predlzuju na vsetky smery, Pezinska ukica je zaplnena stojacimi autami az po kruhovy objazd pri Bille. Navyse, uvedenym ktuhovym objazdom denne prechadzaju aj chodci a cyklisti z casti Maly Biel, nakolko sa tam nenachadza ziaden chodnik.
Prosim o urgentne riesenie tohto uzla v prospech plynulosti cestnej premavky a bezpecnosti obyvatelov mesta Senec. Dakujem
16. september 2019

Stefan Basista

Dobry den, z odpovede Samospravy je zrejme, ze semafory spred logistickeho centra nezmiznu, naopak, maju byt nahradene stalymi. Chcel by som sa teda opytat kedy a ako bude Samosprava/BSK riesit dopravnu situaciu va kruhovom objazde pri cerpacej stanici, na ktorom v rannej spicke auta stoja (vid foto dnes rano). Upozornujem, ze cez kruhovy objazd chodia aj chodci/cyklisti (najma obyvatelia Senca z mestskeh casi Maly Biel), kedze nikde v jeho blizkosti nie je vyznaceny prechod pre chodcov a zaroven absentuje akykolvek chodnik. Uvedena situacia je nepripustna. Prosim kompetentnych, aby boli v danej veci podniknute kroky tak (vystavenie kapacitne dostacujuceho kruhoveho objazdu so zretelom na chodcov a zaroven dobudovanim prilahlych chodnikov s napojenim na Maly Biel), aby sme to coskoro videli a pocitili. Dakujeme.
16. september 2019

Stefan Basista

pripajam fotku. Dakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania