Kollárova-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Uzavretý

odpad vozeny v otvorenych vozidlach a smeti su všade kadial ide auto je to spravne nema sa vozit odpad v špecialnym vozidlom?

02. jún 2019

Odkaz pre Starostu

Dobry den, dakujeme za nahlasenie podnetu. V poslednom case som dostal niekolko e-mailov upozornujucich na vyletujuci odpad z korby zberoveho auta a preto som uz koncom marca oslovil generalneho riaditela spolocnosti AVE SK ci by sa to nedalo zariadit tak, aby zberove auto zakryvalo vyzbierany odpad pocas presunu sietovinou.
Odpoved bola, ze to v tomto pripade nejde pretoze sa ide od kontajnera ku kontajneru a zaplachtuje sa az po skonceni zberu ked sa ide smerom na dotriedenie alebo skladku.

Mala by teda zakrocit samosprava a upozornit spolocnost AVE na vyletujuci odpad zo zberneho vozidla a trvat na prijati takych opatreni, aby sa podobna situacia neopakovala.

Juraj Zeerak
[email protected]
02. jún 2019

Renata Maczeakova

na vyvoz takehoto odpadu sa pouziva špecialne vozidlo ak sa vymenili kontajnery spolocnost AVE ma zabezpečit i take vozidlo nie vozit nakladakom s otvorenou korbou komunalny odpad čo na to hygiena a životne prostredie ?
04. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Zvozová spoločnosť si zakúpila nové zvozové vozidlo s lisovacou nadstavbou, ktoré sa bude používať na zvoz triedených zložiek a taktiež na obsluhu polopodzemných kontajnerov. Týmto sa eliminujú možné úlety počas presunov k jednotlivým stanovištiam.

mesto Senec
03. júl 2019

Tomas

Vyvoz odpadu v Senci
03. júl 2019

Renata Maczeakova

toto je to špecialne lisovacie vozidli??
10. september 2019

Tomas

Vozidlo bolo zabezpečené

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania