Bratislavská-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
Patrícia 26. júna 2019

Ihrisko a chodnik na ktorom sa hraju deti a zaroven po CHODNIKU prechadzaju auta. Kde sa maju deti bicyklovat, kreslit kriedami, hrat loptove hry a ine veci ked sa musia uhybat autam ktorych vodici su este aj nervozny ze sa deti hraju na chodniku a obmedzuju ich v prejazde pricom cesta vedie po lavej strane pred ihriskom (na tej strane je ihrisko oplotene) a nie po pravej strane ihriska (poza chrbat laviciek).
Taktiez by sa zislo ihrisko opravit kedze sa aj smykalka zacina rozpadat, hojdacky chybaju cele alebo casti...

03. júl 2019

Jana

Niekolko krat sa stalo, ze soferi ( ked uz tam musia prejst aj ked tam nemaju co hladat) isli po chodniku rychlo a nervozne trubili. Mozete tam osadit zakaz vjazdu? V tom pripade by sme to nasledne mohli riesit s mestskou policiou. Dakujeme - rodic dietata, ktore travi vela casu na inkriminovanom ihrisku
15. júl 2019

Patrícia Ryšková

Dalsi den dalsie auta!
17. júl 2019

Odkaz pre Starostu

Dobrý den,
podnet opätovne preposielam samospráve.

Juraj Zeerak
[email protected]
18. júl 2019

Patrícia Ryšková

Ludia a deti sa musia uhybat
01. august 2019

Odpoveď samosprávy

Mesto konzultuje s projektantom dopravy a príslušným dopravným inšpektorátom možnosti dopravného riešenia.
27. august 2019

Patrícia Ryšková

Dakujeme za osadenie zakazu vjazdu... Este by to chcelo docasne nejakych policajtov ktory by to vodicom vysvetlili...
28. august 2019

Mária Algayerová - Uherčíková

Prosím a kadiaľ sa majú dostať chorí a invalidní občania, odkázaní na prepravu autom k bytovke na Bratislavskej 23 a 25...? Od hlavnej cesty sú zábrany, tadiaľ sa nedá a bohužiaľ autá nemajú krídla...Ja sama som ťažko zdravotne invalidná, keď potrebujem ísť niekam, je nutné, aby auto prišlo ku vchodu...môžete mi teraz povedať ako to riešiť, keď autá bohužiaľ nemôžu lietať?????
Nech ohradia celé ihrisko, aby deti neboli na chodníku a tých aut tam zase neprejde cez deň veľa...Najprv mali zariadiť prístup k bytovke a potom až riešiť zákaz vjazdu autám
28. august 2019

Patrícia Ryšková

A kde sa potom maju tie deti bicyklovat? Ono nejde tak o chorich ale prejde tadial dost aut ktori chorich neprepravuju... Prednedavnom isiel tadial mlady chalan celko rychlo a este cumel do telefonu... To si mame nechat zabit deti kvoli chorim? Mozte ist cez garaze tadial neohrozite deti hracie na ihrisku ci bicyklujucesa....
Nech sa cesta k bytovke riesi pomedzi garaze ... Tadial to nebude ohrozovat a vsetci budeme spokojny
28. august 2019

Mária Algayerová - Uherčíková

Pani Ryšková, pomedzi garáže sa nedá dostať autom...ak ste si nevšimli, sú tam smetné koše...Prepáčte, ale tá vaša veta ----To si mame nechat zabit deti kvoli chorim? ---je totálne arogantná....
28. august 2019

Patrícia Ryšková

Taka arogantna ako vodici ktori tak tadialto prechadzaju. Ja beriem ze sa nemate ako dostat k bytovke ale aj tie kose sa daju umiestnit tak aby sa pomedzi garaze prejst dalo! Navrhnite mestu mozne riesenia aby sa dalo k bytovke prejst ale nie popri ihrisku. Ja som vam jedno riesenie ponukla.
Naozaj tu nie je ziadny chodnik po ktorom by nepreslo auto a oni sa mohli bicyklovat ci kreslit. A tie deti sa potrebuju niekde hrat!
Nie jeden vodic ktory ide k danym bytovkam nam tu vynadal ze su deti na chodniku a on musi cakat kym ich z chodnika vsetky dame nakraj. Este boli taky co nam ukazovali aj fuckerov (prostrednik).
28. august 2019

Patrícia Ryšková

Je to tu velmi zle poriesene... Ja len vyjdem z bytovky a uz som na ceste... Kym sa dostanem k ihrisku idem po ceste. Chcem ist do billi? Musim ist po ceste kym neprejdem k prechodu.
Ale naozaj ak ide o bezpecnost ten zakaz by tam mal zostat a poriesit iny pristup k bytovke.
28. august 2019

Patrícia Ryšková

Aj rozvoz pizze (konkretne pizza bucki) prosim pekne. Ziadny chori clovek co by tadialto musel prejst. Typicky arogantny vyraz ked som povedala ze je tu zakaz vjazdu.
30. august 2019

Mária Algayerová - Uherčíková

Skutočne nechápem, ako môžu kompetentní riešiť veci bez uvažovania...ak chcem predsa osadiť značku Zákaz motorovým vozidlám, musím sa najprv uistiť , či je iný prístup pre autá ...a nie približne 200 ľuďom odrezať prístup k domu autami....Najprv by bolo treba rozmýšľať a potom až konať....
02. september 2019

Monča

Predsa prístup na tú dlhú Bratislavskú majú z druhej strany a na 23 a 25 cez garáže. Keď ste ZŤP, vybavte si na mestskom úrade povolenie na vstup do zákazu, resp. výnimku. Smutné, že kvôli pár exotom sa musí už aj na chodník osadiť značka zákaz vjazdu.
02. september 2019

Mária Algayerová - Uherčíková

Je smutné, koľko egoizmu je v ľuďoch.......
02. september 2019

Patrícia Ryšková

Tak ako je smutne, ze niekto uprednostni svoje pohodlie pred bezpecnostou deti...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania