Slnečná-stavby a budovy-neohlásené stavebné úpravy

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
Peter P. 01. júla 2019

Ako je možné, že od 15.6.2019 do dnešného dňa - nedeľa 30.6.2019 (stavebná uzávera v oblasti) prebiehajú stavebné práce a mestská polícia prechádza pravidelne okolo bez zásahu ?

01. júl 2019

Janka V

A dnes
02. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia pri pravidelnej kontrole na Slnečnej ulici nevykonáva zásah vo veci, ktorá je predmetom odkazu, nakoľko zákaz stavebnej činnosti sa vzťahuje v zmysle článku 11 ods. 1 písm. i prevádzkového poriadku Správy cestovného ruchu Senec s. r. o., Rekreačná lokalita Slnečné jazerá v znení dodatkov na rekreačnú a chatovú oblasť Slnečné jazerá v Senci. Rekreačná a chatová oblasť Slnečné jazerá v Senci je v zmysle článku č. 1 ods. 3 prevádzkového poriadku vymedzená nasledovne:
Slnečné jazerá Juh - breh jazera od futbalového štadióna v smere pozdĺž Rybárskej ulice a časti Hečkovej ulice, poza kaplnku najsvätejšej Trojice až po budovu železničnej stanice, ďalej k železničnému prejazdu do priemyselnej časti smerom k obci Reca až po vchod na Malinovej ceste. Slnečné jazerá Sever - breh jazera a pláže od Rybárskej ulice, autokemping, po záliv jazera končiaci v blízkosti Malinovej cesty smerom do obce Reca.
Občania mesta Senec majú o tejto skutočnosti vedomosť.

mesto Senec
02. júl 2019

Peter P.

Neviem, či Vaša odpoveď má za cieľ podnet neriešiť, ale z priloženej mapy a fotografie je zrejmé, že stavebná činnosť je vykonávaná na rekreačných chatách súp. číslo 2763 a 2762 Slnečné jazerá juh na ktoré sa vsťahuje stavebná uzávera.
02. júl 2019

Odpoveď samosprávy

V názve podnetu máte uvedenú Slnečnú ulicu a v texte nebolo uvedené miesto stavebných úprav. Keďže sa však jedná o Slnečné jazerá, Mestská polícia v piatok upozornila stavebníka, aby ukončil stavebné práce, čo v piatok aj urobil. Keďže v prácach napriek viacerým upozorneniam pokračuje, bude oznámený na Stavebný úrad.

mesto Senec
02. júl 2019

Tomas O.

Akoze napriek viacerým upozorneniam pokračuje? Vedenie mesta nevie zabezpecit aby stavitel dodrzoval zakon a nariadenie mesta? To, ze bude oznameny na stavebny urad, ktory si tu v Senci robi co chce nic neznamena...
02. júl 2019

Peter P.

Utorok 2.7.2019 - stavba pokračuje !!!!!!!!
03. júl 2019

Sencan

Kocurkovo
06. júl 2019

Peter P.

6.6.2019 14, hod a zase sa pracuje.
07. júl 2019

JanaN

dobry den, kontaktovali ste uz majitelia nehnutelnosti pana Sutarika, podla vypisu z obchodneho registra zo Spisskej Novej Vsi, ze porusuje platne VZN? Aka pokuta mu bola udelena? http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=352890&SID=2&P=1
08. júl 2019

Sencan

Nie je to ten pan, co potichu skupuje nehnutelnosti na Slnecnych jazerach?
08. júl 2019

JanaN

ano, tento pan vlastni niekolko nehnutelnosti na jazerach.
08. júl 2019

Peter P.

8.6.2019 10.00 hod. a zase sa pracuje !!!!!!!
09. júl 2019

Sencan

Nasi ludia?
09. júl 2019

Peter P.

9.6.2019 za zavretou bránou sa opäť vŕta, seká a muruje ...
PS Toto je posledné upozornenie, zodpovední nič nekonajú, snáď pomôžu média.

Motto: Ale, ale nezaujímaví obyvatelia, neviete veď je už po voľbách a teraz som tu Ja, pre mňa neplatia zákony a nariadenia, tak sa zbytočne nesťažujte, aj tak to nepomôže, veď Ja si môžem robiť čo chcem, lebo Ja som VEĽKÝ A MOCNÝ, tak buďte radšej ticho, lebo zariadim, aby Vás moji kamaráti "otcovia mesta" potrestali.......
10. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dnes bol upozornený majiteľ susednej nehnuteľnosti, ktorý opravuje kotolňu vo vnútri objektu. Aj tento bude nahlásený na Stavebný úrad. Nahlásení budú teda dokopy dvaja porušovatelia z tejto oblasti.

mesto Senec
16. júl 2019

Zsolt Kelecsényi

a stavebný úrad je ochotný podniknúť nejaké kroky ešte toto volebné obdobie alebo je tam možnosť dožadovania sa spravodlivosti až po nasledujúcich voľbách?
18. júl 2019

Sencan

Neviem co presne obnasa vyraz "bude nahlaseny na stavebny urad", ale pochybujem ze by to nahlasovanie bolo take narocne, aby sa od 2.7 do 10.7 nedalo realizovat.
Poprosim o informaciu, kedy bola/bude informacia o porusovani zakazu stavebnej cinnosti nahlasena na stavebny urad. Dakujem.
19. august 2019

Janka V

Kazdy den, “James Bond Chata” rezat dlazdice. Velky hluk. Policia je hlucha ?
19. august 2019

Janka V

Enjoy the noise every week day for last 6 weeks.... https://youtu.be/daDgFxsgqzk
25. august 2019

Tomas O.

Neuveritelne! Ludia nic sa tu nezmeni pokial na urade budu sediet a vladnut ludia ako doteraz. Mesto ma VZN kde je jasne napisana stavebna uzavera na SJ od do. Napriek viacerym upozorneniam to mesto a to asi ani za pomoci mestkej policie nevie zariadit dodrziavanie vlastneho VZN. Co tu chce potom odkaz pre starostu...marna snaha. Medializacia je asi naozaj jediny sposob aby sa tym niekto zacal zaoberat a mozno az po celoslovenskej hanbe sa tu nieco pohne.
25. apríl 2020

Peter P.

Od oznámenia prešiel skoro rok a stále nemáme informáciu o výsledku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.