Mierové námestie MU-webová stránka mesta-chýbajúce informácie

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Sencan 12. júla 2019

9. jula sa na portali mesta Senec objavila faktura na 7985,50€ s popisom "recepcia Senecke leto"
Mozno by bolo vhodne vysvetlit z akych zdrojov bola akcia financovana, aky bol jej vyznam, kto sa jej zucastnil a ci je vhodne neustale rozpravat o setreni a vzapäti vyhodit takmer 8 tisic.
Podotykam, ze organizatori Seneckeho leta dostali obcerstvenie z lahodok za 1624€.

18. júl 2019

E.

8000???? Za tie peniaze mohlo mesto postaviť chranene parkovisko pre bicykle aj s kamerovym systémom 😠😠
19. júl 2019

Tomas O.

Som zvedavy co to bolo za akciu.
23. júl 2019

Sencan

Preslo 11 dni a mesto este stale nezistilo aky vyznam malo bohapusto prezrat takmer 8000€?
25. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Recepcia je slávnostné prijatie hostí spojené s pohostením, usporiadané verejne významnou osobou pri príležitosti významnej udalosti.
Vzhľadom k tomu, že mesto Senec patrí už od 50-tých rokov minulého storočia medzi najvýznamnejšie strediská turistického ruchu na Slovensku, je otvorenie letnej turistickej sezóny jedným z najvýznamnejších kultúrno-spoločenských udalostí v meste.
Je dlhoročnou tradíciou usporiadať pri tejto príležitosti aj slávnostnú recepciu na ktorú primátor ako štatutárny zástupca mesta pozýva vybraných hostí, osobnosti z rôznych oblastí kultúrno – spoločenského a politického života nášho mesta, ale aj osobnosti mimo nášho mesta, ktorých činnosť je určitým spôsobom spätý so Sencom.
Podobné podujatia sú dôležitým nástrojom mestského marketingu. Tohoročná recepcia s konala 14. júna 2019 od 18:00 do 21:00 v priestoroch terasy Hotela Senec. Recepcia poskytla dôstojný rámec pre budovanie a udržiavanie vzťahov s významnými partnermi mesta.

Mesto Senec
25. júl 2019

Tomas O.

Takze primator si pozve koho chce, dobra odpoved. Inak prepit a prekecat takmer 8000 za 3 hodiny je uzas... naozaj radsej stojan na bicykle s kamerovym systemom. Toto prospeje obcanom mesta a nie to, ze si tam popijate za mestke peniaze... Hanba!
26. júl 2019

Sencan

Mestsky marketing, budovanie a udrziavanie vztahov s partnermi....ufff, uz tam chyba len doplnit "pod zastitou KSS upevnovat nehynuce spojenectvo so ZSSR".
Tieto prostriedky povazujem za maximalne neefektivne vynalozene. Zo vsetkych stran pocuvam ako musi mesto setrit a tu sa niekto venuje papalasizmu za mestske financie. Ani nehovorim o tom, ze ze podaktore tie takzvane "osobnosti" su vsetkym len nie prinosom pre mesto,
Vyzyvam vedenie mesta, aby v buducnosti prehodnotili sposob prezentacie - ak sa chcu niecim prezentovat, tak kvalitne odvedenou pracou a vysledkami, nie lacnymi fotkami na socialnych sietach a vecerou za 100€ na osobu z penazi mesta.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania