Žitavská-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Peter 18. júla 2019

Na Zitavskej ulici je uz vyse tyzdna plny kontajner na sklo a odpad sa zacina kopit okolo. Nebol by to az taky problem, ak by sa to stalo ojedinele. Problem je, ze sa snazime separovat, ay sme sa mali lepsie (su toho plne noviny, media, vsetko), no nie je nam to umoznene. Tieto problemy a podnety o preplnenych kosoch na separovanie sa tu objavuju az prilis casto - nemali by sa kompetentni zamysliet nad tym, ako dalej? Zase je niekto PN, ci nebodaj zase nepojazdne auto? Ja si myslim ze za tie peniaze, co za odvoz smeti platime, by ten odvoz mal byt automaticky bez potreby stale nieco nahlasovat (okrem vynimocnych situacii). Neocakavam odpoved typu "kos bol vyprazdneny" a pod. ocakavam systematicke riesenia, ktore za posledne obdobie zlyhavaju, najma co sa tyka temy odpadov.

18. júl 2019

Tomas O.

Podla mna pride presne taka odpoved a teraz som cital, ze je pokazene auto.
18. júl 2019

JanaN

Firma Ave ma za ucelom zvozu udajne zazmluvnenu firmu VPP http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=20704&SID=2&P=1. Asi nie je najstastnejsie riesenie spoliehat sa len na jedno auto, ktore sa moze pokazit. Co tak zmenit subdodavatelsku firmu a najst taku, ktora nie je odkazana na jedno auto.
18. júl 2019

Peter

Kos bol preplneny uz minuly tyzden a mesto az dnes oznami, ze je pokazene? Kedze nikde som nenasiel plan vyvozu (len pre rodinne domy), tak som si povedal, ze pockam. Bohuzial situacia sa nezmenila. Ja sa preto pytam na systemove riesenia, lebo takto je to neunosne. Firma s jednym autom? Auto je stroj, moze sa pokazit, kde je backup plan? Ked bude pokazene auto mesiac, tak budeme topit v odpadkoch? Tocime sa stale v bludnom kruhu, zjavne je zmluva a AVE napisana "velmi dobre".
19. júl 2019

Marianna Glončáková

Ďakujem za poznámku,
že nie je zverejnený harmonogram vývozu pre všetky druhy odpadu. Už dávnejšie som chcela na meste riešiť tento nedostatok. Preto aj touto cestou by som chcela apelovať na zodpovedných zamestnancov, aby na mestskú stránku doplnili harmonogram vývozu polopodzemných kontajnerov, kontajnerov na sklo, kontajnerov na ostatné separované odpady, kontajnerov na textil a kontajnerov na cintorínoch
25. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Zberná nádoba bola vyprázdnená a stojisko dočistené.

Mesto Senec

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania