Holubia-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Zaslané samospráve
meno
Eva 02. augusta 2019

Dobrý deň, rada by som sa informovala, kadiaľ sa dá chodiť, ak bývam na tehelni a cesta nie je prístupná. Pribudli značky o zákaze vstupu. Môže sa tadiaľ prechádzať? Obchádzať to okolo cez cestu až smerom ku ulici pri Včelárikoch po prachu a kameňoch bez chodníka tiež nie je ideálne a po hlavnej ceste, kde nie je ani kúsok, kde by sa dalo bezpečne chodiť tiež. Pri kúpe bytu developer sľuboval, že prístupová cesta bude aj pre ľudí, aby mohli chodiť pešo.

07. august 2019

Anna

Dobry den, konecne po troch rokoch byvania v tejto lokalite bola vybudovana bezpecna cesta pre pesich a bicykle do mesta a teraz ju uzatvaraju . To sa moze stat len v SC. V Bratislave a inde sa stavaju vacsie budovy a moze sa popri stavbe chodit, clovek ani nevie a zrazu je tam postavena vyskova budova bez uravery ciest.
23. august 2019

Eva

22 dni a ziadna odpoved..uz to zahradili uplne..pritom to vobec nie je nutne..nikde ziadny chodnik toto bola jedina ako tak bezpecna cesta..
01. september 2019

Monika

Dá sa prejsť, len treba ísť hornou cestou. Je to trosku obchádzka, ale bezpečná.
01. september 2019

Eva

áno dá, len tam nie je žiaden chodník to aj píšem vyššie...obchádzať to po prachu, kameňoch , ísť po strede lebo sú tam kontajnery a autá...fakt super...ako môže mesto povoliť toľko bytov v tejto lokalite bez jediného chodníka, ktorý by spájal mesto s tehelňou...a sľuby developera ..že do roka určite bude..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania