Šafárikova-zastávka MHD -chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení

Dobry den, po vzniku, premiestnenj autobusovej stanjce z Nam. 1. maja na Safarikovovu som sa dotazoval, kedy bude zastresena. Odpovedou mi bolo, ze toto je provizorne riesenie a nova aut. stanica so zastresenim sa vybuduje zhruba na mieste parkoviska oproti sucasnej stanici. Po viac ako 10 rokoch nie je ani nova stanica a ani zastresenie sucasnej.

21. august 2019

Odpoveď samosprávy

Táto požiadavka bude výhľadovo zapracovaná do návrhu rozpočtu mesta a po schválení bude zrealizovaná.

Mesto Senec
21. august 2019

Tomas O.

Vyhladovo znamena prosim co? realizacia do 5 rokov? Ludia musia nastupovat do autobusu v dazi a ideme stavat hlupe parkovisko na juhu za 800 tisic. Zastresenie by stalo par desiatok tisic a uz teraz meskate viac ako 10 rokov!
28. august 2019

Odpoveď samosprávy

Momentálne sa MsZ dohodlo na iných prioritách, v ktorých sú zahrnuté veľké investičné akcie a tak sa momentálne sa v mestskom rozpočte s tým nepočíta. V prípade, ak by vyšla výzva na úpravu staníc, určite sa do nej mesto zapojí.
03. september 2019

Tomas O.

Napriklad? nevedel som, ze sa MsZ dohodlo na vystavbe parkoviska na juhu SJ
19. september 2019

JanaN

Vystavba parkoviska na juhu nebola schvalena zastupitelstvom. To vazne idete ludom tvrdit, ze mesto s rozpoctom 26 milionov € nevie vyclenit prostriedky z rozpoctu na pristresky, aby na ludi neprsalo? sme odkazani v tomto na vyzvy? kto pisal tuto odpoved za samospravu?
15. november 2019

Tomas O.

Takze samosprava sa teraz rozhoduje ci si prerobi MU za 2 mil. a ludia co nas platia nech cakaju na dazdi. Gratulujem volicom pana Badinskeho.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.