Boldocká cesta (Družstevná)-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
Tomas 23. septembra 2019

Množstvo odpadkov v parčíku za novinovým stánkom pri lídli až po zverolekára a zastávku SNP. Za vyriešenie pocnetu ďakujem.

04. október 2019

Odpoveď samosprávy

Neporiadok bol uprataný.
16. október 2019

Tomas

Neporiadok určite nebol odstránený, zameral som sa na miesto pri chodníku kde je množstvo flaštičiek od alkoholu, foto je spravené po vyriešení podnetu,,, myslím že zamestnanci opäť niekde vysedávali na lavičke a zanedbali si povinnosť.. určite vám ich zvečním dakedy
16. október 2019

Odpoveď samosprávy

V rámci mesta každý deň vzniká odpad, ktorý nájdete v parkoch. Nerobí ho mesto, ale jeho obyvatelia. Zamestnanci mesta a aj aktivační pracovníci pravidelne čistia najkritickejšie miesta, ku ktorým patrí aj to, ktoré uvádzate. Jeden deň je priestranstvo upratané a už niekedy večer to ani nie je poznať. Podobná situácia je napríklad aj pred MsKS a podobne.
16. október 2019

Tomas

Mesto ma nedostatok smetnych kosov, niektore su miniaturne, dokazom nedostatku je aj podnet chybajucich kosov na Heckovej ul. smerom k jazeram, podnet dodnes nie je vyrieseny od augusta! Ako je to mozne? Aktivacny pracovnici nemaju absolutny ziaden dozor preto to tak vyzera..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania