Turecká-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Neriešený
meno
Juraj Zeerak 09. októbra 2019

Prosim samospravu o kontrolu hygienickych zariadeni na Poliklinike v Senci.

Panske zachody na druhom poschodi polikliniky v Senci su v zahanbujucom stave. Za prvymi dverami stoji iba hola misa. Ziadna zachodova doska, ziaden toaletny papier a poskodena - olupujuca sa omietka. Voda sa nedala poriadne pustit a papierove uteraky tu chybaju uplne. Dakujem

24. október 2019

Tomas

Zodpovednym subjektom je Senec a nie iny subjekt a vy date ze podnet je nerieseny? Fakt chore, ved uz pomali v Tescu kupim zachodovu misu, toaletny a bielu farbu, a neverim ze nemaju neakeho udrzbara, ktory sa do toho pusti pocas pracovnej doby.
24. október 2019

Juraj Zeerak

Pan Tomas, ako som vam uz pisal v podnete ID 68655 status podnetu na "neriešený" sa meni na portali automaticky po 14dnoch od ich zaslania samosprave v pripade, ze podnet samosprava jednoducho ignoruje. Status "nerieseny" neznamena, ze podnet je takto oznaceny definitivne. Administrator posle podnet samosprave znovu a aj na zaklade neskorsej reakcie samospravy sa moze status podnetu zmenit.

V tomto pripade som cakal som aspon nejaku chabu odpoved typu, ze budova polikliniky je v prenajme a nemame s tym nic spolocne, ale bohuzial za 2 tyzdne sa nepodarilo ani tolko...
25. október 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
25. október 2019

Tomas O.

Je tam vobec nejaky udrzbar? Hanba primatorovi!! Chce stavat novu polikliniku, ale nevie zabezpecit ani fungujuce toalety.
15. november 2019

Juraj Zeerak

Mesto cusi, akoby sa ho to netykalo, nema k tomu co povedat?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania