Senecká-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Uzavretý
meno
Martin 13. októbra 2019

Prosim premalovat odbocovaci pruh smer Senec -> Trnava tak, aby okrem odbocenia vlavo na D1 bolo mozne pokracovat v danom pruhu aj rovno smerom na Horny Dvor, nakolko v aktualnej situacii auto smerujuce zo Senca na Horny dvor musi ist v vpravom pruhu a az nad samotnou D1 sa moze preradit do laveho pruhu smer Horny Dvor. To je v rannych zapchach dost narocne, hlavne ked auta z BA co idu na Horny dvor nie su ochotne pustit pred seba auta od Senca a zaroven auta iduce smerom Senec > Bratislava ohrozuju takto odbacajuce auta.

Dakujem.

14. október 2019

Odpoveď samosprávy

Tento podnet bude potrebné riešiť v spolupráci s NDS a RCB.
15. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedený podnet nepatrí do kompetencie NDS. Cesta II/503 nie je v majetku NDS. Podnet odporúčame adresovať príslušnému správcovi komunikácie.

S úctou

Tím NDS
16. október 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame zodpovednej inštitúcii.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
28. október 2019

Oľga Noskovičová

Predmetný úsek bol upravovaný v rámci revitalizácie cesty II/503 v úseku Senec-Pezinok v termíne 9/2018-5/2019.Zmena trvalého dopravného značenia bola navrhnutá s cieľom zvýšenia bezpečnosti a dopravnej kapacity na ceste II/503 v úseku Senec-LOC Senec Horný Dvor.Úpravy boli odsúhlasené majiteľom cesty(BSK),správcom cesty(RCBA),Okresným dopravným inšpektorátom Policajného zboru v Senci a Okresným úradom Senec,odb.cestnej dopravy a poz.komunikácií.Navrhnuté dopravné značenie je na predmetný úsek cesty postačujúci.Vodiči sú povinní rešpektovať pravidlá cestnej premávky.
Regionálne cesty Bratislava,a.s.
28. október 2019

Martin

Jezisi, dalsi odborny nazor cloveka, co danu cestu videl maximalne tak z google maps. :( Ako ineho odbornika z kraja, ktory tvrdi, ze sice tou cestou nechodi, ale ten semafor pri Slovnaft pumpe urcite nie je problem (https://www.peticie.com/a/232006). :(
Tak si to teda zhrnme: hlavny tah na tej ceste je Senec -> Horny dvor a Senec -> D1. Tieto dva hlavne tahy sa az po D1 biju o jeden pruh, pricom sa navzajom blokuju, teda hlavne Horny dvor blokuje vyjazd na D1. Do toho sa pridaju auta v smere Bratislava -> Horny dvor. Mozno by ste boli prekvapena, ale problem vznika hlavne kvoli tomu, ze auta SC -> Horny dvor dodrziavaju pravidla (hoc su hlbo nastavene). A dokonca podla pravidiel auta na trase BA -> Horny Dvor ich pustit do toho pruhu ani nemusia. Ved sa tam chodte pozriet pondelok/utorok okolo 07:30-08:30 co za situacie tam vznikaju ...
04. november 2019

Martin

A je mozne aspon pridat na predmetnom useku dopravnu znacku zipsovania ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.