Nám. 1. mája-vertikálna značka-neaktuálna

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Uzavretý
meno
Spoločenstvo Máj 10. novembra 2019

Riešenie/presun/odstránenie vertikálnej dopravnej značky (spomaľovač), ktorá po odstránení konštrukcie pre kontajnerové stojisko zasahuje do parkovacieho miesta a neumožňuje jeho použitie.

19. november 2019

Odpoveď samosprávy

Zvislé dopravné značenie IP8 je informatívne prevádzkové značenie, ktoré označuje spomaľovací prah a upozorňuje vodičov na jeho umiestnenie, resp. na umelú nerovnosť na povrchu vozovky. Doravné značenie je umiestnené v zmysle platných predpisov a bolo umiestnené tak, aby sa zachovalo toto parkovacie miesto.
19. november 2019

Spoločenstvo Máj

Vážení pracovníci samosprávy, nepotrebujeme školenie o type dopravného značenia, ale rozumné riešenie, v tejto lokalite v centre je boj o každé parkovacie miesto. Riešené miesto si prosím choďte pozrieť osobne, čiara vyznačujúca parkovacie miesto na foto vľavo (sivé auto) je vo veľkej miere zošúchaná, ale stále čitateľná a zvislé značenie zasahuje do susedného parkovacieho miesta cca 30cm (na foto to prázdne). Argument o nesprávnom parkovaní obyvateľov tiež neobstojí, pretože nielen vľavo ale aj vpravo (mimo foto) sú vyhradené parkovacie miesta, ktoré limitujú šírku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.