J. G. Tajovského-oplotenie-poskodene

Zodpovednosť za riešenie: Senec

Vyriešený
meno
Barbora Kyselová 22. novembra 2019

Dobrý deň,
časť plota, pri parkovisku na Tajovského, je poškodená. Drží iba na dvoch miestach, dve sú prehrdzavené.

28. november 2019

Sencan

Cakame na co presne? Kym to niekoho porani, alebo poskodi parkujuce auto??
04. december 2019

Sencan

Je 4.12, uvolneney plech je uz tyzden vylomeny a ulozeny na parkovisku pod plotom. Zjavne ziadna snaha o napravu. Mozno by pan Gubani, namiesto vypisovania siahodlhych statusov pocas pracovnej doby mohol omrknut ako su (ne)riesene podnety obcanov. A ked uz bude pri tom, treba zasypat aj jamu pri vjazde na toto parkovisko skor, ako obcania zacnu mestu posielat faktury za poskodene podvozky.
05. december 2019

Juraj Gubáni

Ďakujem za upozornenie a záujem občana o moje statusy, ktoré uverejňujem väčsinou po oficiálnej pracovnej dobe ➡️ zrejme ide o člena OZ Moje moje mesto / domnievam sa, nakoľko tam nezvykne prísť k podpísaniu príspevkov ✌/. A odporúčam mu / jej, nech so mnou absolvuje výjazdy po meste aj vo večerných hodinách, čo sa týka obhliadok a tak zistí aj môj ozajstný pracovný čas. Esteraz ďakujem za upozornenie, o danom probléme vieme a riešime to. Prajem pekný deň a pokoj v duši... S pozdravom #JG
06. december 2019

Sencan

Stihomam z OZ Senec moje mesto vam brani vidiet realitu. Az skoncite s parkoviskom na Tajovskeho, zajdite pozriet aj na Safarikovu, parkovisko za pasazou...mesto sa zrejme nehanbi ponukat svojim obyvatelom rozbite a zanedbane plochy, plne jam a vymolov. Takto vyzeraju dlhe roky bez jedinej zmeny. Rovnako parkovisko oproti autobusovej zastavke.
Skuste pri vecernych prechadzkach menej sledovat hviezdnu oblohu, mozno sa vam podari zhliadnut nieco, pri com mozete byt uzitocny :)
09. december 2019

Odpoveď samosprávy

Poškodená časť oplotenia už bola odstránená. Oplotenie bude opravené privarením pôvodného dielca.
12. december 2019

Sencan

Hmm, od 22.11 sa nenaslo 20 minut na privarenie plotoveho dielca. Ak taka malickost trva viac ako tri tyzdne, ani ma neprekvapuje, ze je mesto v takom ubohom stave. Sportovej haly sa dockame mozno o 100 rokov.
Juraj Gubani, ako predseda sportovej komisie ste za 8 rokov neboli schopny vypracovat Koncepciu sportu mesta Senec, myslite ze zvladnete taku jednoduchu vec - postarat sa aby bol plot do Vianoc opraveny?
20. december 2019

Odpoveď samosprávy

Plot je opravený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.