Plagáty na stĺpoch verejného osvetlenia

Zodpovednosť za riešenie: Senica

V riešení
meno
tibor 20. apríla 2015

Vylepovanie reklamných plagátov na stĺpoch verejného osvetlenia v SE predovšetkým dvoma autoškolami / PROGERS a HÍLEK / ale aj inými subjektami s agitáciou na príležitostné akcie / koncerty, atď..../, čo si myslím , že neprispieva na zlepšenie vzhľadu a kultúrnosti prostredia v meste a okrem iného pravdepodobne aj zneužívanie bez finančnej náhrady takýchto plôch v meste a okolí. Navrhujem aby kompetentný vyzvali na odstránenie plagátov.

21. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Plagátmi nevzhľadne polepené autobusové zastávky, stĺpy verejného osvetlenia, smetné koše či múry by mali byť čoskoro minulosťou. Pripravujeme totiž nové Všeobecne záväzné nariadenie o umiestňovaní plagátov na území mesta Senica, ktorým chceme vylepovanie plagátov regulovať a zabrániť ich svojvoľnému vylepovaniu na verejných priestranstvách, verejne prístupných objektoch a verejnoprospešných zariadeniach s cieľom zachovať estetický vzhľad a prostredie mesta i mestských plagátovacích plôch.

Lucia Vajdová, Oddelenie informatiky a komunikácie s verejnosťou MsÚ
22. apríl 2015

tibor

Doteraz nemá mesto nejaký nástroj, na základe ktorého by " vylepovači " plagátov boli postihnuteľní alebo vyzvaní k odstráneniu a vyčistenie plôch?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.