"grafity na zimáku"

Zodpovednosť za riešenie: Senica

V riešení
meno
jariš 06. mája 2015

Už viac rokov je ZIMNÝ ŠTADION pomalovaný "grafitmi" a nikoho to netrápi !!! Vedúci štadióna tadiaľ jazdia na autách každý deň x-krát , že by mali niečo zo zrakom? Vymenili ste mantinely a toto v pohode zostalo ako dekorácia. A pri tom tento problém má tak "jednoduché" riešenie.

03. jún 2015

jariš

Podnet sa dostal do kolonky "Neriešené" aj keď neviem z akého dôvodu ??? Skutočne nikomu nezáleží na tom ako sa prezentujeme pred svetom. Ako vyzerajú verejné budovy "neriešíme" !!!
17. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Vedenie RSMS sa už viac krát odstránením grafitov zaoberalo. Pokúšali sme sa tieto graffity odstrániť umývaním pridaním rôznych saponátov, ďalej sme sa pokúšali ich odstrániť vodným lúčom, no naša snaha bola márna. Potom sme oslovili viacero firiem, ktoré sa touto problematikou zaoberajú, aby nám pomohli, a aby urobili cenovú ponuku. Na odstránenie grafitov by sme potrebovali finančné prostriedky cca 4100,- Eur, ktoré RSMS pre tento rok nemajú v rozpočte. Pretože, tento problém nám vedúcim pracovníkom nie je ľahostajný, urobíme všetko preto, aby sa v čo najkratšom čase vyriešil.

Ing. Miloslav Malinka - PREVÁDZKOVÝ VEDÚCI, RSMS

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.