Okrasa sídliska...na ul.J.Mudrocha

Zodpovednosť za riešenie: Senica

Vyriešený
meno
tibor 18. mája 2015

Na ul.J.Mudrocha sa nachádzajú na chodníkoch na troch miestach "zábrany... či veľké okrasné kvetináče..." alebo oko nazvať tieto doplnky sídliska. Pravdepodobne mali slúžiť ako zábrana pre motorové vozidlá.Kto rozhodol o ich umiestnení, kto ich má udržiavať a kto rozhodol o ich konkrétnom umiestnení, to stojí za zamyslenie ...Ten starší drevený, jeden je zarastený drevinou, že ho ani nevidno a ten vedľa sa rozpadá až z neho trčí spojovacia železná tyč, a propo..., myslíte, že medzi nimi prejde mamička s kočíkom, nebodaj s dvojičkami??? Ak je potrebná zábrana, nebol by vhodnejší iný variant ? O pár metrov vedľa pri rozvodnej stanici nastala zmena, drevené boli nahradené modernými - betónovými skružami, aspoň deti sa na nich vyhrali kresbami kvetiniek, tie netreba zalievať....no a ten posledný umiestnený uprostred chodníka je naozaj zaujímavá rarita. Tak teda budujme prekážky, možno to ocenia aj vozíčkari.

26. máj 2015

Odpoveď samosprávy

V priebehu mesiaca jún budú tieto "zábrany" z chodníkov odstránené.

Lucia Vajdová, Oddelenie informatiky a komunikácie s verejnosťou MsÚ
28. máj 2015

Anna Klempova

Umiestnenie skruží na chodníku nepovažujem za najšťastnejšie riešenie, ale problém prejazdu aút/ presnejšie povedané dvoch aút/ okolo nášho domu / J.Mudrocha 1355/ to vyriešilo. Nakoľko nám bolo povedané, že tieto tu zostanú, rozhodla som sa, že ich aspoň skultúrnim, bola to moja vlastná iniciatíva a moje náklady, tie kríčky sú živé a treba ich polievať. Čo sa týka tej výzdoby, poprosila som o to deti z nášho domu, ktoré tak urobili na náklady ich rodičov, a nám sa to páči.
A čo ste urobili Vy p.Tibor, ako a kde ste prispeli ku skrášleniu či vylepšeniu svojho okolia ??? alebo len kritizujete.
Taktiež sa pýtam načo máme tie komisie a výbory a poslancov, keď mnohé problémy nás trápia aj niekoľko rokov , a nie sú to žiadne veľké či finančne a inak náročné veci ???
Možno stačí len viac chcieť a chodiť s otvorenými očami a tiež načúvať problémom obyvateľov nášho mesta.
23. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Rozbitý drevený kvetináč bol odstránený.

Lucia Vajdová, Oddelenie informatiky a komunikácie s verejnosťou MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania