VIP parkovacie miesto Štefánikova ulica

Zodpovednosť za riešenie: Senica

Vyriešený
meno
Juro 01. marca 2016

Auto pred prechodom pre chodcov parkuje uz asi 10. den a mestska policia, i ked ma na to miesto namierene aj kamery, to vobec neriesi. Mozno si dany clovek mysli, ze ma jeho auto aspon lepsie strazene. Neviem. Kazdopadne sa jedna o neprehladny prechod. Toto miesto je neprehladne, aj ked na zakaze nikto nestoji. Ak tam, ale niekto postavi este take velke auto, tak je to uz velmi nebezpecne. Myslim si, ze by to poriesilo keby sa tam nechal namontovat nejaky stlpik, ktory by taketo parkovanie znemoznil alebo keby toho dotycneho mestska policia aspon napomenula.

02. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Po vašom podnete som prikázal pracovníkom z kamerového systému, aby sa vo zvýšenej miere venovali kontrole priestoru, ktorý uvádzate vo vašom príspevku. Určite sa nejedná o VIP parkovanie, pretože vodič vozidla bol v minulosti už hliadkou MsP za priestupky na úseku dopravy riešený. Zároveň by som Vás chcel informovať, že môžete zavolať na bez tarifné t.č. 159 aj anonymne a nahlásiť porušovanie zákonov.

Rastislav Janák
náčelník MsP Senica
03. marec 2016

Juro

Auto tam parkovalo veselo vcera aj dnes.
04. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Podľa vyjadrenia náčelníka MsP Rastislava Janáka bolo to auto včera opäť riešené. Ešte včera dostalo opätovne "papuču" a majiteľ bude znovu riešený za priestupok na úseku dopravy. Rýchlejšie vieme riešiť podnet, ak zavoláte na bezplatné telefónne číslo 159.

Lucia Vajdová, Oddelenie informatiky a komunikácie s verejnosťou MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.