Verejné osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: Senica

V riešení
meno
Tibor Čajka 21. júla 2016

V poslednom čase som nezaregistroval v meste pokračovanie v činnosti pri výmene starých osvetľovacích telies na verejnom osvetlení... zaujala na ul.Želežničná, kde sa s výmenou skončilo pri odbočke na Čáčov, oproti bývalému ČSAD a k železničnej stanici už nebolo 10 ks. nových lámp na výmenu??? myslím, že by bolo vhodné ich vymeniť a bolo by dobré nezabudnúť vymeniť a sfunkčniť 2 ks telies v lese k trom hájenkám - Bažantnica, dlhodobo nefunkčné...okrem iného ani na Kaplickom poli nie sú vymenené ...:::

11. august 2016

Odpoveď samosprávy

Doteraz vymenené osvetľovacie telesá boli vymenené v rámci Modernizácie verejného osvetlenia v meste Senica – 1. etapa. Toho času prebieha príprava Modernizácie verejného osvetlenia v meste Senica – 2. etapa, v ktorej sú zahrnuté všetky doteraz nevymenené svietidlá vrátane doplnenia nových osvetľovacích telies na území celého mesta. Modernizácia verejného osvetlenia v meste Senica – 2. etapa bude predložená do finančného plánu pre rok 2017.

Ing. Ivan Šteffek
vedúci Oddelenia výstavby, životného prostredia a dopravy MsÚ
12. august 2016

Tibor Čajka

Fajn, chápem realizáciu výmeny na etapy,ale kedy budú opravené nefunkčné - pôvodné osvetľovacie telesá ???
ďakujem
23. september 2016

Tibor Čajka

Nedočkám sa ani po mesiaci serióznej odpovedi k oprave , ďakujem pekne ....!!!
30. október 2016

Tibor Čajka

Prešiel ďalší mesiac a nič,...môžem láskavo poprosiť !!!!, ak to niekoho nebude obťažovať v rámci pracovných povinností ....iných asi dôležitejších, mohli by ste zabezpečiť opravu verejného osvetlenia 2-3 lámp na Železničnej ul. / k trom hájenkám do lesa....Bažantnica / kde je aj železničná vlečka a prejazd...nesvieti tu verejné osvetlenie, nechodí tu poštár,ešte , že sa odváža odpad...neviem, bývame naozaj v SENICI ??? !!!... a máme platiť vôbec dane ...????
28. november 2016

Tibor Čajka

No čo sa dá robiť, keď nie je partner na diskusiu,...budem diskutovať sám....od 20.7.2016 kompetentný nebol schopný zabezpečiť opravu verejného osvetlenia nefunkčných dvoch telies verejného osvetlenia v lokalite, kde je to ozaj potrebné,.. a to je 28.november.......och tá naša SENICA, .....alebo čo sme chceli to máme,....asi tak nejak.....
10. júl 2017

Tibor Čajka

Nefunkčné verejné osvetlenie - už roky !!!

Opakovane ZDVORILO žiadam alebo mám ZDVORILO prosiť o vykonanie opravy dvoch lámp verejného osvetlenia, ktoré už roky nefungujú na Železničnej ul.???!!!
10. júl 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme samospráve opätovne zaslali s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
20. október 2019

Tibor Čajka

V poslednom období došlo konečne aj na Železničnú ul. s modernizáciou verejného osvetlenia, no pozastavil som sa nad tým, že v poslednom úseku ulice bola vykonaná zaujímavým spôsobom, sú tam síce aj vymenené telesá ale na krátkom úseku zostali štyri druhy pôvodných osvetľovacích telies. Predpokladám, že to bol úmysel ako nostalgia na staré časy....,potom už chýba iba informačná tabuľa, aby si to ľudia všimli...,alebo už naozaj nebolo tých niekoľko kusov svietidiel vymeniť za nové? Asi nie, lebo ani k trom hájenkám na Bažantnici nezvýšili dva kusy, aby sa obyvatelia - tiež občania SENICE cítili bezpečne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania