Parkovací kolaps na ulici J.Kráľa

Zodpovednosť za riešenie: Senica

V riešení
meno
Jan Vacula 15. augusta 2016

Dobry den, chcem sa spytat kde mam po zmene organizacie dopravy na ulici J.Krala parkovat. Parkovanie za "OD CIEL" je cez den iba na SMS, Parkovacie miesta pri skolke su v prestavbe, ale znacka zakaz statia je uz osadena ! ( Vyborny time managment !!! ) Aktuale odhadujem ze je zrusenych viac ako 30 parkovacich miest....Uz do vasej zmeny bolo parkovanie v centre mesta problemove ale znesitelne, teraz je priam nemozne !

Pre koho tieto zmeny robite ? Pre obcanov ktory v meste byvaju a platia dane alebo pre nasvtevnikov ?

Nepozadujem aby som mohol mat parkovacie miesto vidielne priamo z okna, ale naozaj nemam kde parkovat !!!

Dakujem za odpoved.

09. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dopravné značky a dopravné zariadenia boli na MK Ul. J. Kráľa umiestnené z dôvodu potreby zaistenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky vzhľadom na neustále porušovanie § 23 ods.1 zákona č.8/2009 Z.z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, podľa ktorého je možné na komunikácii stáť len za podmienky, že je na komunikácii voľný jazdný pruh pre každý smer jazdy (pri obojsmernej premávke je to 6 m). Parkovanie vozidiel je možné len na miestach, na ktorých to umožňuje zákon o cestnej premávke. Vzhľadom na to, že obyvatelia priľahlého BD podali petíciu, obyvatelia o jej riešení budú písomne informovaní.

Jana Oslejová, Oddelenie výstavby, životného prostredia, dopravy a regionálneho rozvoja MsÚ
13. marec 2017

Jan Vacula

Dobry den chcem sa spytat po 6 mesiacoch stale ziadna aktualizacia ??? Policia ani Mesto nic nerobi ? staci ze iba platime dane ?
13. marec 2017

Jan Vacula

inak neda sa mi nekomentovat zakon ".....komunikácii stáť len za podmienky, že je na komunikácii voľný jazdný pruh pre každý smer jazdy (pri obojsmernej premávke je to 6 m)."

Tak preco nie je zakaz statia v celej Senici ??? neverim ze v Sotinej, nove IBV nad cintorinom splnaju limit 6 m pre oba smery.....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.