Bezohľadné parkovanie pri Star Centrum

Zodpovednosť za riešenie: Senica

Vyriešený
meno
Patrik 10. októbra 2016

Dobrý deň.
Na parkovisku pri Star Centrum, na nerezervovaných miestach, pravidelne parkuje niekoľko vodičov tak, že medzi vozidlami zostávajú zbytočne veľké medzery ktoré však samostatne nie sú dostatočne veľké pre dalšie vozidlo. (jednoducho zaberajú 2 potencionálne miesta na státie).
Pravdepodobne by len stačilo jednotilové parkovacie miesta vyznačiť, oddeliť ich od seba čiarami tak ako sú oddelené rezervované miesta.
Verím, že vodiči by potom parkovali tak ako sa patrí, a keby aj nie, takéto parkovanie, cez viacero parkovacích boxov, by bolo porušením dopravných predpisov.
Ďakujem.

17. október 2016

Odpoveď samosprávy

Zástupcovia Mesta Senica a Okresného dopravného inšpektorátu OR PZ preverili opodstatnenosť podnetu a dohodli sa, že na parkovisku budú dopravnou značkou V 10a Parkovacie miesta s kolmým státím vyznačené parkovacie miesta s cieľom zvýšenia kapacity predmetného parkoviska.

Ing. Jana Oslejová, odd. výstavby, ŽP a dopravy
29. október 2016

Patrik

V pondelok 24.10.2016 bolo namaľované značenie.
Posledné cca 3 čiary síce chýbajú, aj keď je označené kde ich treba namaľovať, ale možno tam v čase maľovania stáli ešte nejaké vozidlá napriek vtedajšiemu zákazu...
No z väčšej časti je to určite vyriešené.
Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.