Továrenská ulica- regulácia odtoku a parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Senica

V riešení
meno
Ján Končitý 05. februára 2017

Dobrý deň,poukázal by som na dlhodobo neriešený problém na Továrenskej ulici.Týka sa to veľmi zlej regulácie odtoku zrážok z tejto komunikácie.Znovuotvorením Mestskej plavárne a neriešením parkovania jej návštevníkov vznikol ďalší problém,nakoľko vozidlá parkuju na okraji cesty a čiastočne na chodníku,čím radikálne zužuju prejazd a vznikaju konfliktné a nebezpečné situácie.Nehovoriac o tom,že obyvatelia tejto ulice maju problém sa zo svojimi vozidlami dostat do svojich dvorov,hlavne vo večerných hodinách. Ďakujem.

08. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dňa 7.2.2017 sme previedli kontrolu parkovania na Továrenskej ulici. Parkovali tu dve vozidlá, ktorých vodiči sa nedopúšťali žiadneho priestupku, pretože na chodníku zostal pás široký viac ako 1,5 m (chodník má 3,3 m ) a na vozovke zostal pás široký viac ako 6 m ( vozovka je široká 6,6 m ). Tieto rozmery upravuje zákon č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke. Túto oblasť budeme monitorovať, pretože keby nastala situácia aká je na fotografii ( vozidlá parkujúce oproti sebe ) nezostal by voľný pás na vozovke široký viac ako 6 m a v tomto prípade by sa jednalo o priestupok.


Rastislav Janák
náčelník MsP Senica
18. február 2017

Ján Končitý

Dobrý deň,pridal som foto neodtekajucej vody,nakoľko odpoved na reruláciu odtoku som nedostal.Touto stojacou vodou su predovšetkým postihnutí chodci a taktiež ploty obyvateľov Továrenskej ulice. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.