Aktualizovať podnet
Kríky znemožňujú výhľad vodičom

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Kríky znemožňujú výhľad vodičom

Zodpovednosť za riešenie: Senica

Vyriešený
meno
daniela.k 13. júla 2017

Už tak dosť komplikovanú dopravu v centre,sťažujú naviac neostrihané kríky na križovatke Nám.oslobodenia, Vajanského,Bottovej,Mojzesovej ulici.Priamo pri prechodoch ,pre neostrihanú zeleň,nie je vidno z pohľadu vodiča na vstup chodcov na prechod.Situáciu komplikuje čas špičky a dlhé kolóny áut,keď vodič dáva pozor na prechod,kde mu sťažuje výhľad vysoký,rozrastený krík,na druhej strane prechodu,nemá prehľad o vstupe chodca na prechod,pre pomalé vozidlá v dlhom rade,zvlášť ak to je vysoký a dlhý kamión.Takisto chodec musí vstúpiť dosť na prechod,aby odhadol vzdialenosť blížiaceho sa vozidla. Jednoducho,tie kríky zacláňajú a je otázne,či naozaj plnia svoj účel okrasy.Navyše sa v nich zdržujú potkany s neďalekých dier pri kanály.

28. júl 2017

daniela.k

Na základe čoho neriešený?
29. júl 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

pokiaľ samospráva neposkytne odpoveď na podnet do 14 dní od jeho zaslania/zverejnenia, status podnetu sa automaticky zmení na "neriešený". Podnet sme samospráve opätovne zaslali s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
10. august 2017

Odpoveď samosprávy

V blízkej dobe bude orezaný krík zakrývajúci značku.

Jozef Valúšek
Oddelenie výstavby, životného prostredia a dopravy MsÚ

21. september 2017

daniela.k

.napísali, že orežú krík, aby bolo vidno na značku...fakt asi potrebujú mať veľkú nehodovosť, pre dotácie na obchvat z eurofondov, keď ich už nezaujíma bezpečnosť ľudí, ale len to, za čo majú zodpovednosť, za dobre viditeľné značenie...kríky tam ostrihali, ako keď školákovi zrežú britvou ofinu...a prehľad na ceste nie je dobrý stále.
29. január 2018

Odpoveď samosprávy

Kríky boli orezané.

Jozef Valúšek, Oddelenie výstavby MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania