Smetné nádoby na Moyzesovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Senica

V riešení
meno
Jarka 24. augusta 2017

Treba vybudovať stojisko na smetne nadoby. Zavadzia strom pri ktorom stoja. Stále je pri nich blato, neporiadok. Už sme žiadali výrub stromu. Knižnica tiež súhlasila a vybetonovanie miesta pod kontajnermi.

19. september 2017

Jarka

Dobrý deň, nechápem prečo je náš odkaz neriešený. Veľmi dlho sme bojovali z jedným konfliktným spoluobčanom ktorý už ale nežije a teda ani jeho neprispôsobivá rodina náš bytový dom už nenavštevuje. Pred asi rokom nám bolo sľúbené vybudovanie stojiska uzamykanie smetných nádob a výrub stromu pri smetných nádobách. Prešla doba viac ako rok a nič sa nerieši do našich smetných nádob stále vyhadzujú odpady ľudia z pristavených aut, ľudia z priľahlých dedín ako aj pracovníci na verejno prospešných prácach ktorý uhrabané lístie hádž bez rozmyslu do nádob na sklo, plast aj papier pokiaľ e nádoba na komunálny odpad už plná. Myslím si že tak ako všetci obyvatelia Senice aj my platíme nemalé peniaze za odvoz odpadu a tak by sme si aj my zaslúžili riadne stojisko. Strom ktorý stojí pri smetných nádobách neškodí len nám ale aj knižnici nakoľko ničí ich plot ktorý už museli aj rekonštruovať a počas tej rekonštrukcie sme sa dohodli na výrube tohto stromu a vybudovaní stojiska. Smetné nádoby zaberajú viac ako tretinu chodníka takže prechod z kočíkom je nemožný. Posunutiu nádob bráni práve spomínaný strom. Bola by som rada keby sa situácia po vyše roku začala riešiť pretože aj my v centre mesta máme nárok na normálne podmienky.
20. september 2017

Odpoveď samosprávy

Je spracovaný projekt na kontajnerové stánie a toto bude budúci rok zrealizované.

Ing. Ivan Šteffek
Oddelenie výstavby, životného prostredia a dopravy


20. september 2017

Jarka

V poriadku už dva roky na to čakáme, poplatky platíme tak si počkáme ešte rok. Otázkou je čo ten strom? Ani ten nie je možné vyrúbať skôr ako budete realizovať svoj projekt? Nehnevajte sa na mňa ale ten strom bráni posunu kontajnerov, ktoré zaberajú ozaj tretinu chodníka po ktorom nie je možné prejsť z kočíkom ani invalidným vozíkom. V dôsledku zlého zaobchádzania a neuzamykania kontajnerov je tam stále bordel špina skrátka hnus. Strom ľudia prichádzajúci v autách vyhadzovať bordel používajú ako operadlo pre bordel a tým sa stále smetné nádoby posúvajú viac a viac do chodníka. Taktiež smetiari ich nechávajú na väčšej časti chodníka stáť nakoľko strom má pri pni hrboľatý neupravený terén a im sa nádoby ľahšie dávajú na betón ako na tento nerovný povrch. Pred dvoma rokmi sme sa o tom bavili v prítomnosti zástupcu primátora a riaditeľky knižnice o výrube stromu a vybudovaní stojiska tak by som ozaj rada vedela dokedy budeme čakať. Aspoň strom odstránte aby bol chodník priechodný bez obmedzení a tak tiež bola možná aj údržba chodníka v zimnom období.
24. september 2017

Jarka

Asi by bolo celkom fajn prísť sa osobne pán Ing. Šteffek pozrieť ako to vyzerá aj teraz keď stále prší je to naozaj super aj to ako stoja smetné nádoby na to bahne a súčasne na chodníku. Pekný deň

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.