Štúrova-zvislá značka-neaktuálna

Zodpovednosť za riešenie: Smolenice

Vyriešený

Poprosím značku odstrániť, nakoľko je tam úplne zbytočná a poškodená.

11. december 2022

Sauron

Ďakujeme za vyriešenie 👍
05. január 2023

Maximilian

Dopravnú značku "Daj prednosť v jazde!" na Štúrovej pred križovatkou Záhradnícka-Štúrová-Za bránou vôbec nepovažujem za zbytočnú. Po jej odstránení začne medzi Štúrovou a Záhradníckou platiť pravidlo pravej ruky. To znamená, že vozidlá odbočujúce z SNP/Továrenskej na Záhradnícku musia dať prednosť vozidlám prichádzajúcim zo Štúrovej. To môže, vzhľadom na frekventovanosť a blízkosť križovatiek SNP/Továrenská-Záhradnícka a Záhradnícka-Štúrova-Za bránou, viesť ku kolíznym situáciám. Treba si uvedomiť, že sú tam dve križovatky!!!
Tiež z dôvodu frekventovanosti dopravy na ulici SNP/Továrenská navrhujem vymeniť značku "Daj prednosť v jazde!" na Záhradníckej (križovatka SNP/Továrenská-Záhradnícka) za "Stoj, daj prednosť v jazde!". Túto značku tiež osadiť na ceste z bývalého Horného majera pred križovatkou SNP/Továrenská-Záhradnícka.
Prirodzene, rozhodujúce je stanovisko DI.
05. január 2023

Sauron

Nie nezačne. Tá značka daj prednosť v jazde, ktorú už odstránili dávala aký zmysel? To ako keby boli dve značky STOP za sebou? Teraz je to správne
05. január 2023

Maximilian

Tak to som nevedel, že je tam ešte jedna značka Daj prednosť v jazde!. Žiaľ, pôvodná fotografia nevystihuje stav na križovatke, keďže tú značku nie je vidieť. Potom je to úplne v poriadku.
Ale tie dve stopky na križovatke s SNP/Továrenská-Záhradnícka-Majer by, podľa môjho názoru, mali zmysel.
23. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v decembri vyriešené.
S pozdravom

Ing. Svetlana Petrovičová, starostka obce Smolenice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.