Kukučínova-riešenie dopravnej situácie

Zodpovednosť za riešenie: Snina

V riešení
meno
Majo K. 26. novembra 2020

Dobrý deň, chcel by som Vás poprosiť, aby sa na Kukučínovej ul. vo vyznačenom úseku modrou farbou vytvorila jednosmerná premávka, buď od hasičov ku plavárni alebo opačne, podľa toho, aký variant by bol prospešnejší hlavne pre hasičov, ktorý majú bránu na danú ulicu. Ide o to, že tu vznikajú kolízne situácie pred bytovkou Kukučínova 2042, keďže aj vpravo a aj vľavo parkujú autá a cesta je zúžená na jeden pruh. Následne na križovatku Kukučínova X Partizánska smerom od plavárne je zlý výhľad a dopravné značky Daj prednosť v jazde či priechod pre chodcov vôbec nie je vidno. Ak sa v danom úseku stretnú dve autá, tak musí jedno z nich úplne vycúvať a až tak prejsť. Jednosmerná premávka by tu bola viac než dosť potrebná. Zároveň by sa vytvorili ďalšie pozdĺžne parkovacie miesta pri škôlke a taktiež by sa mohlo vybudovať parkovisko na vyznačenej ploche oranžovým obdĺžnikom v obrázku https://www.odkazprestarostu.sk/snina/podnety/81274/kukucinova-parkovanie-chybajuce-miesta čím by vznikli ďalšie parkovacie miesta a zlepšila by sa bezpečnosť, ale aj parkovanie v danej lokalite. Prosím Vás o preriešenie danej situácie. Ďakujem veľmi pekne.

11. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobý deň.
Vašim podnetom sa MsP v Snine bude zaoberať.
29. máj 2022

Dávid

Potreba zmeny dopravného značenia na ulici Kukučínova v úseku od križovatkou s ulicou Partizánska (SPŠ) po križovatku pri Materskej škole Kukučinová. Tento úsek je potrebné už dlhodobo upraviť dopravným značením na jednosmernú z dôvodu bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Na danom úseku je možné sa automobilom pohybovať len v jednom smere, keďže pri strete dvoch automobilov, jedno musí dať prednosť. Zároveň je tento úsek dopravne vyťažený z dôvodu materskej školy, plavárne, ako aj autoumyváreň.
Obdobný podnet už bol podaný v decembri 2020 s výsledkom, že je v riešení. Už po dvoch rokoch by bolo dobré ho aj doriešiť.
28. jún 2022

Majo K.

Dobrý deň, prosím Vás o preposlanie podnetu. Stále nedošlo k náprave. Ďakujem veľmi pekne.
30. jún 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet opätovne preposielame samospráve.

S pozdravom,

Diana
admin Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania