Komenského-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Snina

V riešení
meno
Michal 21. júla 2022

Dobrý deň, prosím Vás o vybudovanie chýbajúcich parkovacích miest, o ktorých vieme, že na sídlisku Komenského extrémne chýbajú. Dávam návrh na vybudovanie nového parkoviska z polopriepustných vegetačných tvárnic pred bytovkou Komenského 2659/9, kde na vyznačenej sivej ploche dlhej približne 38 metrov môže razom vzniknúť 15 plnohodnotných parkovacích miest. Tým by sa oveľa zlepšila situácia parkovania na Komenského. Akurát bude nutné presunúť chodník, teda ho vybudovať nanovo v danom úseku, keďže na jeho mieste vyrastie parkovisko, odstrániť jeden ihličnan, a premiestniť dva kusy verejného osvetlenia mimo parkovacej plochy. Daná plocha je v mapke vyznačená sivou farbou so žltým lemom.
A taktiež pri danej rekonštrukcii by sa hneď zrenovovalo maličké parkovisko vyznačené bielou farbou a žltým lemom v mapke, kde by sa nahradila stará a už poškodená polopriepustná dlažba novými polopriepustnými vegetačnými tvárnicami a rozšírila sa parkovacia plocha o jedno miesto smerom k stromu a teda celkovo danou rekonštrukciou pribudne 16 nových parkovacích miest, zlepší sa zadržiavanie vody pomocou polopriepustných vegetačných tvárnic, a celkovo to bude mať lepší vplyv pre život na sídlisku.
Preto budem rád, ak sa vypracuje cenové ohodnotenie prác koľko by daný zámer mohol stáť a čím skôr sa to zrealizovalo. Ďakujem veľmi pekne za preriešenie a čakám na odpoveď k realizácii daného zámeru.

08. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, podnet sa zaoberáme.

Ing. Marián Kníž zástupca primátorky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania