Webová stránka mesta-neaktuálne informácie

Zodpovednosť za riešenie: Snina

V riešení
meno
Michal 13. októbra 2019

Dobrý deň, prosím Vás o rekonštrukciu webového sídla Verejnoprospešných služieb mesta Snina http://www.vpssnina.sk/2020/
Stránka je dosť neprehľadná, zastaralá, fotky neaktualizované... Bolo by fajn, ak by VPS Snina v čas informovala, kedy a kde budú prebiehať aktivity spojené s opravou ciest, kosením trávnatých plôch v meste, orezávanie stromov a kríkov, čistenie komunikácií, či informovať v predstihu o rekonštrukcii ciest a chodníkov v meste... aby občania dopredu vedeli, čo a kedy sa bude robiť... a po zrealizovaní danej aktivity pridať na web pár fotiek. Zároveň, aby sa aktualizovali informácie, ktoré sú momentálne na webe. A aby sa sprehľadnili zmluvy... je to neprehľadné. Myslím, že by to bolo prínosné pre obyvateľov mesta. Veľmi pekne Ďakujem.

15. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Váš podnet bol zaslaný spoločnosti VPS Snina, s. r. o., ktorá spravuje uvedené webové sídlo.
Kto? VPS Snina s.r.o.

Mgr. Katarína Regulová
vedúca oddelenia organizačného a vnútorných vecí
14. január 2021

Michal

Dobrý deň, webová stránka VPS Snina https://www.vpssnina.sk/ prešla modernizáciou a je už v prevádzke. Tento podnet je vyriešený. Veľmi pekne Ďakujem.
15. november 2021

Michal

Dobrý deň, prosím Vás o preposlanie podnetu. Žiadam o nápravu, nakoľko na web stránke VPS Snina sa už vyše 2 mesiacov nezverejňujú dokumenty = faktúry, zmluvy a dodatky. Kolónky sú prázdne. Preto žiadam o kontrolu a doplnenie chýbajúcich informácií. Ďakujem za nápravu.
15. november 2021

Michal

Dobrý deň, prosím Vás aby sa na novom webovom sídle VPS Snina začali od decembra 2021 zverejňovať v týždennom predstihu na týždeň orientačné práce VPS Snina v meste: kedy a kde budú prebiehať aktivity spojené s opravou ciest, kosením trávnatých plôch v meste, orezávanie stromov a kríkov, čistenie komunikácií, obnovou VDZ v meste, či informovať v predstihu o rekonštrukcii ciest a chodníkov v meste... aby občania dopredu vedeli, čo a kedy sa bude robiť... kde a kedy uvoľniť parkovisko či cestu... a po zrealizovaní danej aktivity pridať na web pár fotiek (napr. po rekonštrukcii chodníka či cesty...). Ďakujem veľmi pekne za preriešenie.
19. november 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
01. november 2022

Michal

Dobrý deň, prosím Vás o preposlanie podnetu. Ďakujem veľmi pekne.
01. november 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet opätovne preposielame samospráve.

S pozdravom,

Diana
admin Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania