Partizánska-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: Snina

V riešení
meno
Michal 27. novembra 2019

Prosím Vás o doplnenie verejného osvetlenia aj na 3. stĺp el. vedenia na Partizánskej ul. neďaleko autobusovej zastávky. Osvetlenie tu dlhodobo chýba. Ďakujem.

11. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
finančné prostriedky na rekonštrukciu a dobudovanie VO na rok 2019 sú už vyčerpané. Po schválení rozpočtu na rok 2020 a podľa objemu schválených finančných prostriedkov mesto Snina vypracuje zoznam akcií, ktoré sa budú realizovať v roku 2020 a ktoré v budúcnosti.

JUDr. Adriána Karľová
vedúca odd. správy majetku a služieb
30. október 2020

Michal

Dobrý deň, chcem sa opýtať či sa plánuje osadiť lampa ešte tento rok alebo sa to znovu odsunie na ďalší rok ? Osvetlenie tu chýba, na ulici je tma, preto by som bol rád ak by sa tam lampa osadila čo najskôr to bude možné. Ďakujem.
03. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem, veľmi pekne ďakujem za Váš podnet. Okruh verejného osvetlenia v lokalite Partizánska je okruh, ktorý je naplánovaný na rekonštrukciu na rok 2021. Niekoľkokrát sme boli správcom verejného osvetlenia upozorňovaní, že sú tam pravidelné poruchy.
Prajem pekný deň.

Ing. Marcela Miková
Vedúca oddelenia výstavby, ÚP, ŽP a SP
17. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v súčasnosti prebieha rekonštrukcia verejného osvetlenia RVO 17 a RVO 39 2022 , časť osvetlenia je už zrekonštruovaná a funkčná. Práce by mali byť ukončené do 31.5.2022

Ing. Kníž Marián zástupca primátorky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania