1. mája-vertikálna značka-neaktuálna

Zodpovednosť za riešenie: Snina

V riešení
meno
Michal 08. júna 2020

Dobrý deň, prosím Vás o riešenie dopravnej situácie pri vjade na jednosmernú cestu na Ul. 1. mája. Foto ukazuje aktuálny a navrhovaný stav. Navrhujem aby sa pôvodné staré značky IP 3b a IP 28a (ktorá bola úplne mimo a takmer žiadny vodič ju ani nezaregistroval...) odstránili úplne aj so starými stĺpikmi. Dopravnú značku IP 6 (vľavo) aby sa vymenila za novú.
Zároveň nech sa osadia nové dopravné značky na nové stĺpiky a miesta a to: IP 3b, IP 6 (značky na začiatku Ul. 1. mája), potom pred prvé kontajnerové stanovište na komunálny odpad aby sa osadila značka IP 28a. Potom pred druhým kontajnerovým stanovišťom dopravná značka IP 6, a niekde v dolnej časti značka Z 4a (aby sa zvýraznila prekážka teda vytŕčajúce stanovište...).

06. jún 2020

Michal

No a na ľavú stranu za značku IP 6 osadiť novú dopravnú značku IP 13c, a aby sa udržiavalo VDZ V 10c po celej dĺžke parku. Zároveň aby sa od Ul. študentskej nastriekalo VDZ V 13 tak ako som to zobrazil od priechodu pre chodcov zo Študentskej až po druhé kontajnerové stanovište. Zabráni sa tak hlavne parkovaním áut pred stanovišťami a zvýši sa aj bezpečnosť, keďže to bude aj tzv. ,,vodiaca čiara pre vodičov". Veľmi pekne ďakujem za preriešenie.
08. jún 2020

Vilo

Pán Michal, DZ určuje DI OO PZ v Humennom, poprosím Vás nechajte to na nic.
09. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, budeme sa nim zaoberať.

Ing. Emil Špánik
vedúci výrobno-technického úseku
VPS SNINA, s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania