Oblečenie pracovníkov cintorína

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Vyriešený
meno
František Mikolaj 19. júna 2014

Dobrý deň pán primátor.
V poslednom čase viac krát po sebe som sa zúčastnil na pohrebe, keďže už mám svoj vek a ako sa hovorí ,,už rúbu v našom lese".Zarazila má skutočnosť, všetci ktorí sa zúčastňujú na pohrebnom obrade prídu patrične oblečení / pán farár, kantor, ak je občiansky obrat klaviristka, rečníci, speváci, pracovníci pohrebnej služby/ a pracovník cintorína sa ukazuje v obradnej miestnosti v maskáčoch, šlapkách, popísanom tričku a potetovaný počas obradu. Pýtam sa nemá takýto pracovník MsÚ na poriadne oblečenie?

23. jún 2014

Zuzana

Tak teda, ja som pracovníčka MsÚ a chodím na cintorín môžem povedať, že skoro každý deň, ale ešte som tam nezahliadla nikdy takto oblečeného človeka, ako opisujete... ozaj nie... všetci, aj pracovník cintorína je vhodne oblečený, potvrdzujem..
24. jún 2014

Kamil

Tak pan si to asi nevymyslel.....
24. jún 2014

František Mikolaj

...

Odkazprestarostu.sk:
Komentár bol z dôvodu porušenia diskusných pravidiel odstránený.
24. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Počas konania obradu sú všetci zamestnanci cintorína adekvátne oblečení. Počas letných mesiacov sa zamestnanci pred začatím obradu prezliekajú. A či je niekto potetovaný alebo nie, to už je súkromna záležitosť každého občana Slovenskej republiky.

S pozdravom

Ing. Juraj Sad, PhD.
vedúci oddelenia komunálneho servisu
24. jún 2014

Anna Uhrová

Na základe zverejnených protichodných informácií priraďujeme podnetu status Rozhodnite. Pomôžte nám svojím hlasom o podnete rozhodnúť. Ďakujeme.
26. jún 2014

František Mikolaj

nabuduce, ak sa zúčastním pohrebu, tak vam toho pracovníka odfotím...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania