Trieda 1. mája-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Zodpovednosť za riešenie: Spišská Nová Ves

Uzavretý
meno
Vierka 09. novembra 2020

Prosím kompetentných dala by sa táto situácia nejako riešiť? Pri škole Z.Nejedleho sa nachádza...nazvem to krčma.. pri hlavnej ceste...každý deň okolo chodia deti do školy a zo školy...to musia už ráno vidieť podgurážených ľudí ako tam sedia ,zgrupuju sa a popíjajú? Hluk už ráno a to nehovorím o rečiach a vulgarizmoch čo si okolo idúce deti,ľudia musia vypočuť. Je tam neporiadok,všade okolo a podgurážení tám veselo ležia, či spia na lavičke a o tom že potreby vykonávajú priamo pri múre kŕčmi...nehľadiac na okolo idúcich...ani nehovorím. Prosím o riešenie tejto situácie.

09. november 2020

Martin Sykora

Trieda 1. mája-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Dobry den prajem chcel by som poukazat na kazdodenny takmer non-stop problem s pitim alkoholu na verejnosti oproti zakladnej skole.Na lavickach pri krcme sa dennodenne zgrupuju asociali od skoreho rana.To musia rano deti ktore idu do skoly vidiet tychto podgurazenych ludi a pocuvat tie vulgarizmy?
10. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
hliadka MsP sa tam bude zdržiavať častejšie, dostali to v mojich príkazoch. Teraz máme absencie na takýchto lokalitách z dôvodu nízkeho počtu príslušníkov MsP, Covid-19 a zabezpečovania na MsÚ. Je nutné v prípade narušovania verejného poriadku okamžite oznam podať na tel. č. 159 operačného stálej služby a bude tam hliadka MsP vyslaná. Teraz riešime i finančný rozpočet na rok 2021 a požadujem v ňom i navýšenie na prijatie nových príslušníkov do našich radov. Je to dosť veľký problém mať väčší počet hliadok v našom meste, preto dosť často žiadam občanov, aby sa s požiadavkami, tzv. oznamami obracali na 159. Neberte to ako výhovorku, ale je to realita. Ale i cez to ďakujem za informáciu.

S pozdravom

Ing. Marcel Garčár
náčelník MsP v Spišskej Novej Vsi
17. november 2020

Vladimír

Keď som to dobre pochopil, tak na zvýšenie bezpečnosti občanov v našom meste sa finančné prostriedky nenájdu. 551-tisíc eur na futbalový štadión sa našli. Neskutočné pán primátor !
11. február 2021

Martin Sykora

Trieda 1. mája-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Prosime o riešenie dlhotrvajuceho takmer non-stop problemu s nasimi spoluobčanmi.Spev krik hurhajt...ludske vykaly...dakujeme
11. október 2021

Odpoveď samosprávy

Vec uzavretá. Hliadky MsP monitorujú okolie pohostinstva a nákupného centra CBA v nepravidelných intervaloch lavička bola z miesta odstránená.

Ing. Marcel Garčár
náčelník MsP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania